K-Drama ~ She Was Pretty

K-Drama ~ She Was Pretty

lagi satu cita korea yg Mummy Ayu tgh layan.. "She Is Pretty" pun sama ngan cita Twenty Again cita nie Mummy Ayu layan..onlin...

Read more
Kamsahamnida!!!

Kamsahamnida!!!

kamsahamnida!! wah...ckp korea plak mentang2 byk tgk cita korea he he he... lama tak update & tak say thank you... to.......

Read more
Happy birthday dear BFF!!!!

Happy birthday dear BFF!!!!

hari nie birthday my dearest BFF   happy birthday babe!!! ingat nak kuar lunch sama kebetulan kan..jatuh on friday sekali....aw...

Read more
Is it true???

Is it true???

assalamualaikum and morning semua salma jumaat!! emmm...betul ker???

Read more
Tak dapat join event playdoh, layan playdoh kat rumah jer la....

Tak dapat join event playdoh, layan playdoh kat rumah jer la....

suppose...sabtu lepas Mummy Ayu bawak Ian & Iris..join event playdoh..kat One Utama dah janji ngan Nana semua dah but...sbb my si...

Read more
Time goes by

Time goes by

assalamualaikum and morning semua!!! selamat hari khamis :-) hari nie dah masuk bulan oktober kejab jer kan....masa berlalu ...

Read more
Daiso Aeon Melaka

Daiso Aeon Melaka

balik dr Zoo Melaka Mummy Ayu & the gang.. singgah lunch jab kat Aeon Melaka sambil2 tu...sempat gak menyinggah kat Daiso an...

Read more
Morning!!

Morning!!

assalamualaikum and morning selamat hari rabu!! :-)

Read more
Zoo Melaka...Sabtu lepas.

Zoo Melaka...Sabtu lepas.

suppose...Mummy Ayu bawa Ian & Iris ke One Utama ...sabtu lepas ada event playdoh tu (will story..later) but...last minit tukar p...

Read more