Shoplinks.Asia

Tuesday, January 26, 2016

Ian .... 1st trial for foot ball

sabtu lepas..
pagi2 .. bangun awal gak..mcm nak gie keja
tapi...bukan gie keja...gie padang 

bawak Ian gie main bola sepak..
tu dia...bukan main lagi hero Mummy Ayu
gaya dah ada dah..

adik Mummy Ayu la...kasi tau
ada pemilihan utk team bola sepak kanak2 bawah 12 tahun
Tunas Harapan Negeri Sembilan
so.....jom cuba nasib
dah agak dah tak dapat  .. sbb Ian tak pernah main bola sepak betul2..
main suka2..kat padang bola rumah tu..ada lah
tapi....kira pendedahan awal gitu
sbb dia minat sukan

tu dia...
boot bola pun baru beli
cari stokin panjang tak jumpa plak..belasah jer la yg mana ada..

so..jom kita layan bola..
ramainya bebudak yg datang..
tambah2 lagi yg tahap 2

darjah 4, 5, 6
see....

Ian kena main 1st game lagi
dia ok...lari sana, kejar bola semua
cuma..dia tak biasa...tak tau rules semua
and ramai lagi yg dah memang biasa main
tu dia..Ian tengah main kat tengah padang..

settle semua dalam kul 10 lebih gak
panas nya..
Mummy Ayu pun ajak la balik
Ian cedih..sbb dia tak terpilih
sensitif tul hero Mummy Ayu ni
its ok.lain kali kita cuba lagi..key...

1 comment:

Rizziela said...

x per .. next time dah ada experience mcm mn nak main bola kan

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno