6 years ago

throw back sikit
6 years ago
masa gi wedding ni
Mummy Ayu with my hero & my princess
ala tomei masing2...
kami selalu bertiga sbb Daddy keja
weekend memang jarang la dia cuti kecuali ada perkara yg betul3 penting
chef la katakan
but..ada je Ibu or my sis or my brother yg akan join 3 of us

bila fikir2 balik
aturan Allah tu sgt indah
memang Dia dah biasakan Mummy Ayu ngan anak2
uruskan anak2 most of the time...by my self
sbb nya now pun
just 3 of us
both of them....so grown up
but Didi still with us
in our heart and in our prayer

#missingyoudidi
alots..so much!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. 6 tahun yg lepas masih kecil lagi..
    Skrg Alhamdulillah dah jadi anak bujang dan anak dara dah...
    Semoga anak² berjaya dalam kehidupan dan membanggakan akk dan keluarga :)

    ReplyDelete
  2. Sekejap je dah 6 tahun kan mummy..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...