Shoe box je pun

last week order
semalam sampai dah
semua color order

balik rumah
dok la buat
emmm...

and hasilnya
yezza..
kemas & sedap mata memandang
semua  kasut dok dlm kotak dah

letak tepi pintu
and letak plak hasil decoupage atas tu
tisu & sign welcome
:-)

ada kasut tak muat kotak
so..kena order lagi ni
he he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. wah cantiknya. tak sangka ada jugak inovasi macam ni. bagus sangat ^_^

    ReplyDelete
  2. cantik je kemas.. ammi pun nak skodeng online gaklah

    ReplyDelete
  3. wahhh , kemas je bila dah siap pasang . takde la bersepah dan berbau kasut dalam rumah .

    ReplyDelete
  4. Ini sesuai itu mereka yg ada kasut lebih dari 2 pasang..
    Nieyl selalu letak dalam kereta je kak..hihihi..
    nice box tu nampak lebih kemas dan tersusun kalau dalam kotak tu..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya kotak kasut tu.. Macam nak beli jugalah.. hehehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...