Photobook's

Photobook's

sekali 5 sampai photobook Mummy Ayu bukan pos dr Malaysia la of coz sampai Bangkok sini ada kawan balik  so..minta Dido pas kan p...

Read more
Lace Mengkuang Clucth

Lace Mengkuang Clucth

tak settle lagi sabtu tu pas kelas tie dye ada kelas utk mak mak plak tu dia....ladies kami buat lace clutch gitu yg Mummy Ay...

Read more
Kelas Ikat Celup

Kelas Ikat Celup

sambungan aktiviti sabtu lepas aktiviti ini dan ini (dah nak sabtu this week dah...slow update) ada kelas kraftangan plak ikat & ...

Read more
Syukur selalu...

Syukur selalu...

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi semua :-)

Read more
Breakfast...

Breakfast...

assalamualaikum... salam rabu good morning semua pagi ni...buat macaroni guyeng sarapan jom!!! :-)

Read more
Tarian pulaks yer

Tarian pulaks yer

lepas kelas bahasa ada latihan tarian pulak emmmm...bukan Mummy Ayu of coz but Iris mcm tak caya je Iris minat tarian bagai n...

Read more
Sabtu lepas ~ Kelas Bahasa Malaysia (KBM)

Sabtu lepas ~ Kelas Bahasa Malaysia (KBM)

sabtu lepas.. yg Mummy Ayu wat kuih apam gula hangus tu utk ni la ada banyak program yer... 1st..Kelas Bahasa Malaysia as usu...

Read more
OOTD gitu....

OOTD gitu....

sesaja gatai tangan snap pic nak pakai baju yg nak pakai semalam sbb nya..baju baru he he he batik cotton Mummy Ayu beli dr She...

Read more
Coffee lover...

Coffee lover...

assalamualaikum salam selasa good morning semua emmm...nak coffee baru 2 hari tak minum coffee as I told ... kena kurangkan c...

Read more
Buat kuih ... mood rajin plaks

Buat kuih ... mood rajin plaks

weekend lepas mood extra rajin skt sikit la.. jumaat malam tu.. buat kuih try resepi kawan kasi...lama dapat dah tak cuba2.. ...

Read more
Subhanallah...

Subhanallah...

kalau dah perempuan tu, perempuan jugak la kan tak boleh dipisahkan dgn kecantikan suka tgk benda2 yg cantiks mcm bunga ni subhanall...

Read more
Pasar time!!!

Pasar time!!!

selalunya.. setiap2 minggu Mummy Ayu akan gi pasar utk shooping stok lauk kat rumah minggu ni dah 3 minggu baru gi semalam 1s...

Read more
Isnin...

Isnin...

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-) semoga semua urusan hari ini dipermudahkan in sya Allah aamiin

Read more