Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
Ice cream durian

Ice cream durian

semalam panas sgt rasa nya tak ujan..takde angin emm...panas2 layan ice cream la gi 7 eleven ada ice cream durian plak ye...

Read more
Makcik Pokok Bunga

Makcik Pokok Bunga

assalamualaikum salam khamis good morning semua hari selasa baru ni... gi 7 eleven jab, sebelum balik lunch yeaaaa!!!..ada makcik...

Read more
Dating Mr Enemy

Dating Mr Enemy

semalam habis dah baca... novel yg sampai hari tu dalam 2 hari setengah gak la kalau betul2 layan..berapa jam leh abis tu tapi ni s...

Read more
Wednesday...

Wednesday...

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Sabtu lepas... petang

Sabtu lepas... petang

sabtu petang punya prog pulak... dalam 2.30 dah turun dah Ian & Iris dikerah sama la bawak mcm2 ni.. ada teh tarik session so..w...

Read more
Sabtu lepas...pagi

Sabtu lepas...pagi

sabtu lepas ada prog sempena hari sukan negara.. part 2 part 1..ada zumba kat dewan, hari rabu lepas mengigihkan diri...kul 7 dah be...

Read more
Tuesday!!!

Tuesday!!!

assalamualaikum salam selasa good morning!!! :-)

Read more
The prep...

The prep...

jumaat malam dah start dah choc cupcakes mula nak wat cake tapi nanti nak potong2 mcm comot jer ngan choc ganache bagai so..wat...

Read more
Tambah lagi 2 novel...

Tambah lagi 2 novel...

sampai jugak dah bersama photobook hari tu 2 novel yeah!!! dua2 dr my fav writer plak yezza la kan tak sabar nak baca 1 dr Syamnuri...

Read more
Monday!!!

Monday!!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! new dah, new week :-) kat sini public holiday hari ni Anniversary of the ...

Read more