Apam gula Hangus

Apam gula Hangus

malam semalam buat kuih ada even pagi ni and kena present makanan tradisional so..here we are.... kuih apam gula hangus ok la...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi :-) #sentiasa bersabar & bersyukur

Read more
Shoe box je pun

Shoe box je pun

last week order semalam sampai dah semua color order balik rumah dok la buat emmm... and hasilnya yezza.. kemas &...

Read more
Part 3

Part 3

sempena hari sukan negara mcm2 aktiviti bulan ni diaorang buat biro sukan aktif sungguh semalam petang berzumba plak kami part 3 ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! :-)

Read more
Overthinking... not good

Overthinking... not good

assalamualaikum salam rabu good morning semua pagi ni serabut sikit otak penin sbb mcm2 nak kena fikir but..fikir2 balik wat ...

Read more
6 years ago

6 years ago

throw back sikit 6 years ago masa gi wedding ni Mummy Ayu with my hero & my princess ala tomei masing2... kami selalu berti...

Read more
Maleficent:Mistress of Evil ~ 5 bintang!!!!!

Maleficent:Mistress of Evil ~ 5 bintang!!!!!

last weekend kan Mummy Ayu gi tgk Maleficent 2 tu best giler serius...memang rasa nak gi layan lagi jom Mummy Ayu cita sikit2 yer... ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more
Movie time!!!

Movie time!!!

Ahad lepas....busy sungguh pagi, gi pasar.. balik pasar..rehat2 jab.. siap2..bawak Ian  & Iris kuar jenjalan and..tgk wayang ...

Read more
Project decoupage ku...

Project decoupage ku...

bila dah beli bahan2 tu semangat la sikit kan siap2 meja dah jom layan tisu bunga merah tu la..tak cukup plak tu yg gie JJ ...

Read more
Toll ticket

Toll ticket

assalamualaikum salam isnin good afternoon hari ni lambat skt update sbb pagi ni internet problem plak jarang2 internet porblem...

Read more