Busy balas kad raya?

Hari nie dari pagi sampai la ke lunch hour
dok busy reply card raya
banyak...
tengok kad yang nak dihantar
satu kotak A4 yang kecik tu
yang belum hantar banyak
yang dapat pun banyak
tapi bukan Mummy Ayu punya
he he he
Bos Mummy Ayu yang punya
he he he!
tengok senarai nama
panjanggggg

belum habis senarai tu
dapat senarai baru...
alamak!
tapi dah kerja kena buat juga la..
===
nak cita pasal balik Nilai pun tak sempat lagi
so..layankan gambar Ian & Iris pagi Sabtu lepas
before balik Nilai
my hero..Ian
katanya nak buat robot pakai lego tu...
tapi tak namapak rupa robot pun
nie plak my princess Iris
mentang mentang dah pandai tepuk tangan
pantang puji je...
tepuk tangan
clever girl kan...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. amboi..jenuh le nk nulis,chop n sain ni ek mummy ayu...

    ala ckp jek ngan bos..pakai e card jek la bos senang..tak yah nk bersetem2 bagai nih..

    dunia da maju, zaman da berubah..hikhik

    ReplyDelete
  2. seb baik taun ni sy x kena post kad raya! sbb kwn sy yg kena wat! hahaha..

    Ian, buah ati pengeran jantung!

    ReplyDelete
  3. byknya blas kad raya..mcm artis lak..apa pn slmat membalas kad lah ye w.pn bos punye!!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...