Mummy & hero mummy menang!!!

salam di pagi Isnin yang indah nie
chewah...sebenarnya tengah seronok tahap gaban nie
yela ..bukak blog, kat shoutbox
Mummy Dasy congrate coz menang 2nd place kat blog CuTeMiUt78
suspenss.....
menang? second place?
yelah..weekends nie kat tak de berblogging
so..cecepat buka blog rina aka CuTeMiUt78
ye ye...kita menang Ian...
second time menang dalam contest kat blog nie
first dulu... saguhati
second...second place
pas tu harus juara kot..?
apa pun thanx to rina aka CuTeMiUt
coz anjur kan contest
thanks to juri
sebab pilih kami...
lain kali buat contest lagi..
kami join lagi...
hadiah nya
hand bag raya
patut la hari tu macam nak beli gak handbag
tapi rasa tak yah la kot...
rupa rupa nya
rezeki nak dapat hadiah handbag..
ma acih rina!
p/s:- tengah busy lagi ngan kad raya bos
tu pasal buat entry tak tentu..
banyak nak cita
nanti la back dated
pasal kat nilai pun tak story lagi
penatnya buat kerja pejabat pos nie kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. tahniah ya... nantikan hadiahnya sikit masa lagi.. akan tiba di depan pintu.. dah pos dah hadiah nya :D

    ReplyDelete
  2. congrates ayu..mmg sgt sesuwai..gambar tuh mmg sgt2 sweett..papepun..cantiknyerr bag tuu..mmg rezeki raya btul laa tu..kekeke..

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer..mmg cung photo ko nie..comeyyy

    ReplyDelete
  4. Norry ~ terima kasih!!

    CuTeMiUt78 ~ ma acih..tak sabar nya!

    hanim ~ tu la pasal..rezeki dapat handbag raya..alhamdulillah!

    Gieyana ~ thank u! gambar ian nangis pun boleh menang..bila dia besar, apa plak kata dia kan?

    ReplyDelete
  5. Tahniahx3..kak nza ada gak tgk hr tu kt blog cute-miut...
    wah best gitu dpt handbag...

    ReplyDelete
  6. nza ~ thank you kak nza...suka nie!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...