Greetings card from Mummy_Ayu & Family

Sticky mode entry (new entry scroll down please..TQ!)
Sempena nak sambut hari raya
yang tak berapa lama lagi nie
Mummy Ayu nak amik kesempatan
nak ucap
Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri
Minta maaf Zahir & Batin
kalu ada tersalah tulis ke
terguirs hati & perasaan ke
apa apa tersinggung ke ye
Nak hantar card raya tak terhantar
sebab dok antar kad raya untuk boss aje
so..tahun nie memang tak beli kad raya
ada 1 je Mummy hantar
tu pun ada balance tahun lepas
kira the only one je
yang lain sorry ek
even untuk family pun tak de
tunggu duit raya je la ye Ibu....
so..pada kenkawan blog semua
selamat bercuti ye
nanti lepas cuti kita sambung lagi bersama
cerita cerita menarik sepanjang hari raya nie
dan tentu nya bersama aksi aksi menarik
sepanjang hari raya
so..jangan lupa bawa balik kg camera
ok....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. dah start cuti ke..bestnye..selamat hari raya juga..maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  2. Slamat Hari raya utk mummy ayu skluarga..kak nza dh ambik kad tu...tq...jgn lupa ambik kad kt umah kak nza lak yu.

    ReplyDelete
  3. Mrs. Adz ~ cuti lepas raya..awak bila cutinya? selamat hari raya gak...

    nza ~ sama sama la kita kak...ok.tq ek!

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya to u & family dear...have a safe & great raya ok...muahsss

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini mummy ayu..
    kita dtg nak kutip kad raya.. hik..hik..hik..

    selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin andai ada salah dan silap harap dimaafi..

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri ye mummy ayu..

    cantik kad raye..

    ReplyDelete
  7. cantik kad... selamat ari raya... andai ada terasa di hati..

    ReplyDelete
  8. mummy, nk mtk maaf byk2 ngan nk duit raya..hihik..maafkn jet eik, mummy takde salah pon nk mtk maaf ngan jet..syg mummy..

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya buat mummy ayu sekeluarga.

    maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
  10. busyuksayang ~ samala kita selamat hari raya to u dear..muah muah!

    CuTeMiUt78 ~ ayu pun minta maaf kalu ada salah silap..selamat hari raya!

    Dilla ~ salam aidil firi gak to u dilla!

    Mummy Dasy ~ salam aidifitri & sama la, minta maaf kalu ada salah silap

    jOjet ~ samala..selamat hari raya, n minta maaf kalu ada yang terasa..nak duit raya kena datang umah!

    Nurhayati ~ selamat hari raya buat yati sekeluarga jugak!

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. (*.*)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri to Ayu & Family :) mohon maaf zahir & batin sekiranya ada salah & silap k 0-0 :) ... nanti raya jemput lah dtg umah kita :)

    ReplyDelete
  13. jai@jezz ~ selamat hari raya jugak!

    Siti Fatimah ~ samala kita..selamat hari raya n maaf zahir batin kalu ada tersalah kata..siti pun datang la umah ayu...

    ReplyDelete
  14. To Ayu & family,

    Intan nak ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin ye :)

    Luv...Intan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...