Contest " Aksi Menarik Di Hari Raya"

(dah ditepek gam gajah, sticky mood,
please scroll down for new entry..TQ!)
hari ni nak join contest pagi pagi lagi
takut terlepas...
banner dah lama tepek
tarikh tutup pun dah makin dekat
so..join contest jom!
kali ni contest anjuran blog Rina

as usual (copy & paste)
peraturannya:-

1. Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri..
tak blh tumpang blog org lain dan
sudah semestinya anda adalah seorang blogger..
(tak kisah tegar ke tak tegar) ~ done!
2. Add blog cutemiut ni kat blog list anda.
Tak perlu jd followers..
tapi klu nak nak jd followers pun dialu2kan.. gak la. ~ pun done!
3. Uploadkan banner kat atas ni dan
MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni ~ done!
http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html
4. Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. ~ done!
klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified

dan
syarat-syaratnya plak:-
1. Hantarkan satu keping gambo anda yg paling unik
bertemakan suasana di hari raya..
tak kisah la nak gambo camne pun..
janji unik dimata anda. ~ done!
2. Nyatakan kenapa anda rasa gambo tu paling unik
dengan buat satu karangan yg unik lagi kreatif..
berapa patah perkataan pun tak kisah la..
janji karangan tu unik dan kreatif. ~ done!
3. Buat n3 berkenaan contest ni kat blog anda
dan hantar link2 n3 tu ke ruang komen n3 ni..
dan klu blh buat sticky mode
lagi senang utk aku terjah nnti.. ~ done!
===

dengan lafaz bismillah
inilah gambar yang dipertaruhkan...
syarat no. 1 gambar mummy ngan hero mummy
Abang Ian
time nie raya tahun 2007
syarat no.2
Gambar nie diambil oleh Pak Su Faizal.
Time nie raya kat rumah
Tok Wan & Mak Tok di Nilai
raya tahun 2007.
Gambar nie unik di mata Mummy
sebab time tu Ian tengah nangis
sebab apa tak berapa ingat,
pas tu Mummy try pujuk dia
plus bodek bodek sikit sebab
nak amik gambar family.
Pic ni nampak sangat kasih sayang yang
tak terhingga Mummy kepada
hero Mummy sorang tu
(time tu Iris lum ada)
Mummy memang suka gambar nie.
Pada pandangan Mummy lah...
But he is really my hero
and I do really love him so much!
so much sangat!
syarat no. 3
Entry ini la....
===
so..inilah penyertaan dari Mummy_Ayu
wish us lots of luck!


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. salam singgah sini... eemmm memang touching plak tgk gambo tu..
    dah buat sport check dah... cuma tarikh tutup tu.. 10 hb ya.. hari Khamis..harap maklum..
    yg lain memenuhi syarat dan peraturan.. tahniah qualified.. good luck k

    ReplyDelete
  2. ayuu...so skerrr gamba nie..mmg nmpk tuoching sgt..ian pun comey tgh nangis cmtuu..hrp2 mng laa hendaknya nie..aminn..

    ReplyDelete
  3. haaaa... agak menarik jgak aksi ni... good luck yer...

    ReplyDelete
  4. hanim ~ ma acih!

    rieda96 ~ tq yer!

    tHrEE oF us ~ tq!

    10 ~ ma acih!

    ReplyDelete
  5. good luck okeh.....hari raya tahun pasti saya ambik gambar banyak2, kalau ada lg contest lepas mesti saya join...hu hu

    ReplyDelete
  6. what a precious moment to be captured...good luck

    ReplyDelete
  7. Norry ~ ok..nanti kita join ramai ramai..

    HEMY ~ TQ!

    ReplyDelete
  8. good luck..kak nza rasa mummy_ayu dpt masuk finalkn cz time jln2 umah ciut-miut ada pic tu...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...