Live dari Nilai plak..

Hari nie live dari Nilai plak
macam yang dikata
minggu ni we all balik Nilai
umah my MIL & FIL
gambar tak de lagi
tak up load
so kena tunggu balik opis
baju raya Iris dah ciap
dah try n dah posing pun
emmm..nak tengok ke
or nak tunggu raya baru tunjuk
thinking...?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. bestnya..jelous kak nza tgk mummy ayu nih...asyik blk kg jee.

    kawin org senegeri ekk???

    ReplyDelete
  2. nza ~ kampung dekat kak..bukan kawin orang senegeri, ayu orang johor,tapi ayah keja kat n9, hubby memang orang n9 so..senang la

    ReplyDelete
  3. xyah tgg raya cepat2 upload jeles ni baju raya dah siap kitenye belum lagi huhuhu

    ReplyDelete
  4. Mood raya dah start! Yeay ... dah boleh ucap ker?

    ReplyDelete
  5. amboi..iris x sabar nak raya ke??Mummy pun sibuk sgt nak raya..puasa cukup ker tu mummy???

    ReplyDelete
  6. busyuksayang ~ sabar ek.

    Mummy Dasy ~ tak pe, yang ready made banyak

    lil11 ~ boleh aje...

    Rifqi ~ Iris memang excited, first time la katakan. puasa memang tak cukup, normal la ka..anyah pun tak cukup, raya gak kan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...