Contest " Aksi Menarik Di Hari Raya"

Contest " Aksi Menarik Di Hari Raya"

(dah ditepek gam gajah, sticky mood, please scroll down for new entry..TQ!) hari ni nak join contest pagi pagi lagi takut terlepas... banne...

Read more
Penat sangat! Tulun!!!!

Penat sangat! Tulun!!!!

Hari nie penat sangat rasanya nak buat entry blog pun malas tapi nak jugak pagi masuk keja je bukak mini post office sambung kad raya keja ...

Read more
Busy balas kad raya?

Busy balas kad raya?

Hari nie dari pagi sampai la ke lunch hour dok busy reply card raya banyak... tengok kad yang nak dihantar satu kotak A4 yang kecik tu yan...

Read more
Baju Melayu & Baju Kurung

Baju Melayu & Baju Kurung

Salam ramadhan di pagi Isnin nie ada negeri yang cuti but kita kat kl nie kena kerja so kerja la kita kan.. malam tadi sampai kl dari nilai ...

Read more
Live dari Nilai plak..

Live dari Nilai plak..

Hari nie live dari Nilai plak macam yang dikata minggu ni we all balik Nilai umah my MIL & FIL gambar tak de lagi tak up load so kena tu...

Read more