Nak cuti dah..selamat hari raya!!!!

Nak cuti dah..selamat hari raya!!!!

nak balik dah raya raya ye ye... nak tayang dulu nie duit raya boss ayu kasi thank u ye dato' nanti kasi lagi hari nie half day so lepa...

Read more
Kad raya lagi..!

Kad raya lagi..!

tulunnnn tak de mood nak buat kerja nak transfer gambar dari camera pun malas nak cuti.. nak raya... gantung kad raya nak'coz rasa macam...

Read more
Kad Raya!

Kad Raya!

Mood nak raya... mood nak kerja dah zero nak cuti... tapi kena kerja gak macam nak half day je esok emmm..thinking? ok la kenkawan semua gan...

Read more
Nak Raya!!!

Nak Raya!!!

nak tayang hamper nie yang ni paling Mummy Ayu suka yang nie pun suka gak besar ada coklat best lagi yang nie ok la suka juga suka punya ...

Read more
Cerita kat Nilai last last week...

Cerita kat Nilai last last week...

seperti yang diwar warkan cerita lama waktu balik nilai last last week nak gak share nie kat umah tok wan waktu baru sampai dari kl nak tau...

Read more
Macam macam cita Ian & Iris

Macam macam cita Ian & Iris

Nie la antara gambar cita backdated taken last week before pegi keja time tu dua dua bangun pagi tengah nak siapkan barang abang Ian sempat ...

Read more
Mummy & hero mummy menang!!!

Mummy & hero mummy menang!!!

salam di pagi Isnin yang indah nie chewah...sebenarnya tengah seronok tahap gaban nie yela ..bukak blog, kat shoutbox Mummy Dasy congrate co...

Read more