Me...30!

Me...30!

esok is my birthday... so..welcome to alam 30 an.. selamat tinggal alam 20 an! but lum tua lagi kan???? last year on this date jawapan kep...

Read more
Aktiviti Lunch we all...

Aktiviti Lunch we all...

hari nie gie makan makan ngan Netty dah lama tak cita pasal makan makan nie actually hari tu dah pegi gak sekali tapi tak buat entry just Ne...

Read more
Birthday's...

Birthday's...

aaa....lagi 2 hari selamat tinggal alam 20 an ku... selamat datang alam 30 an... tapi tak tua lagi tau... so...disebabkan birthday yang comi...

Read more
Lagi update 1st Birthday Moment @ Mummy_Ayu Giveaway

Lagi update 1st Birthday Moment @ Mummy_Ayu Giveaway

lagie update pasal contest Mummy Ayu terima kasih di atas kesudian kenkawan menjoinkan diri dalam contest kali pertama blog Mummy Ayu nie sa...

Read more
My Princess Iris & My Hero Ian

My Princess Iris & My Hero Ian

ha..ini dia budak nak setahun tu.... luv this pic..macam sweet je kan? macam Mummy dia tak? (he he he) lagi satu macam Iris dah potong ramb...

Read more
Nak kasi hadiah apa yer?

Nak kasi hadiah apa yer?

emmm...semalam cuti 1 hari lagi my little princess demam lagi sian dia...bad mood je tak selesa kot rasa gigi nak kuar tapi dah nampak dah ...

Read more