Sambungan cerita konvo...

Sambungan cerita konvo...

sambungan lagi... my hero..Ian dok leka main walaupun ngantuk my little princess..Iris pun seronok but bila dah penat..dia tido....zzzzz ...

Read more
Konvo...last saturday

Konvo...last saturday

cerita belated... last saturday we all pegi majlis konvokesyen my bro Uncle Wiwan... kat Melaka convection centre so..here the pic... as us...

Read more
Mummy Ayu birthday celebration..

Mummy Ayu birthday celebration..

kali nie cita pasal Mummy Ayu punya b'day celebration plak kali ini kenkawan belanja makan sapa lagi Netty & Fadzlin ma acih ye.. we...

Read more
Update pasal contest...

Update pasal contest...

ok..last badge penyertaan yang Mummy Ayu terima sambutan amat menggalakkan TERIMA KASIH sangat kepada semua yang sudi join contest Mummy Ayu...

Read more
Iris 1st birthday party

Iris 1st birthday party

memandangkan birthday Iris jatuh on tuesday so..birthday party nya terpaksa la di belatedkan cikit we are having the 1st birthday party for...

Read more
Iris 1st birthday 1st celebration

Iris 1st birthday 1st celebration

ini dia princess yang sudah 1 tahun.... pic nie diambil pagi semalam lum mandi lagi..ucuk la! sempena birthday Iris Mummy memang dah niat...

Read more
Mummy_Ayu Giveaway @ 1st Birthday Moment

Mummy_Ayu Giveaway @ 1st Birthday Moment

(Sticy mode...new entry please scroll down..TQ!) OK...seperti yang diwar warkan Mummy Ayu nak anjurkan satu contest! bersempena my little p...

Read more
SOWIE coz BUSY!!

SOWIE coz BUSY!!

busy busy busy dua tiga hari nie macam busy plak my boss plak macam macam aturcara tu pasal busy tu... my b'day, iris b'day, contes...

Read more
Happy 1st birthday my little princess...Iris!

Happy 1st birthday my little princess...Iris!

sowie... tadi nak cepat.. nak kuar lunch punya pasal nak tekan save..tertekan publish tu pasal pic je..tak de cita balik lunch tengok dah ad...

Read more