Twilight

Twilight

last week tengok cita twilight kat HBO (baru 1st time tengok..cian kan?) best sangat cita nie romantik... hero dah la encem... vampire pun v...

Read more
Yang mana satu?

Yang mana satu?

life dari cc kat seremban... he he he... anak anak duk kat umah ngan tok umi yer Mummy gie berkebun jab kat cc... === yang nie dah draf kat ...

Read more
Aktiviti Mummy Ayu ngan Notti Netti

Aktiviti Mummy Ayu ngan Notti Netti

ha..sekali 2 entry... as usual aktiviti memakan Mummy Ayu ngan Ibu mengandung... sapa lagi kalu bukan my bestest friend...Net... semalam bab...

Read more
Picnic at Titiwangsa

Picnic at Titiwangsa

kejab boleh kejab tak leh blog nie yang pasti facebook memang tak leh tak pe blog boleh pun dah kira ok kan??? === lama sudah ku peram cerit...

Read more
Anakku Ceria Give Away

Anakku Ceria Give Away

(stick mood..new entry please scroll down..tq!) dah lama tak join contest sebab sibuk dengan contest sendiri je so..meh join contest..... ka...

Read more
Hadiahnya.....will be pos soon!!

Hadiahnya.....will be pos soon!!

aikss..pagi pagi sampai try leh plak on line... so..harap harap berkekalan la tak yah beli broadband he he he... === nak tunjuk sikit presen...

Read more
BERITA SEDIH....huhuhu...

BERITA SEDIH....huhuhu...

Alahai..ni adalah special entry..live from Pusat Bandar Damansara...dengan ini diumumkan bahawa http://www.blogger.com/ telah di"bloc...

Read more