Berbuka Puasa di PappaRich

ok..bulan puasa takde lunch date
so..kami buka puasa date gitu
so...semalam petang akhirnya kami bertiga
berjaya gak berbuka puasa bersama
plan dr minggu lepas
mula nak makan buffet
but tak buat reservation
so..Mummy Ayu & Net sampai dulu befor Fida
jenjalan jab..tgk mana nak makan
so...nampaka Pappa Rich nie
Net pun kata food dia ok..sedap
so..terus buat reservation for 3 of us
than jenjalan
window shopping...shopping cikit...
Fida sampai..teman Fida shooping jab
than terus ke PappaRich @ The Gardens
3 of us....
banyak snap pic but dalam camera Net
so..layan je pic dr cik google kita
Mummy Ayu lapar sgt..lupa nak snap snap
he he he....
3 of us...makan sama je
chic chop
ada nasi goreng & telur goreng
ok..cedap
Net kata keuw tiow goreng & nasi lemak dia pun sedap
so...of coz kena dtg lagi...
makanan sampingan
foo chok
emm..yg Fida suggestkan
and pun sedap sangat
and Mummy Ayu & Net
pilih dim sum
ada 2 jenis
1 lagi tu google pun tak jumpa
air....sangat sedap
tak ingat nama & tak snap pic....
tapi sedap sangat buka puasa tu...
harag pun ok...
Net yg belanja..tq so much!!!
pas tu jenjalan
sambil antar Mummy Ayu ke stesen komuter
nak balik seremban
tgk deco hari raya kat mid valley
chantik sangat
org pun ramai...
emmm....us...
posing...
Mummy Ayu & Fida dapat choc telur dr Net
cantik & sedap
tq Net!!!
and nak balik tu sempat snap jab pic Net & Fida
lepas tu balik.....
seronok sangat..
macam macam sembang
tapi sedih gak sbb next month Fida dah nak fly....
so...pas raya harus kita gather gather lagi
before kita ditinggalkan oleh Fida...
dia nak ikut phy dia....
pstttt...serius tak de mood nak keja
nak cabut lari balaik leh tak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. wah seme single mingle xbawa anak ek
    kita ada plan nk buka ngan BFF ritu tp xjadi plak lst mnt damia deman huhu nxt year la jawabnye

    ReplyDelete
  2. samalah..takde mood ni..huhu..cepatlah 4.30 =P
    *waah berbuka puasa bersama..single mingle masing2..hehe..
    *lamanya tak terjah Mid apalgi the garden tu..huhu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...