Memberi & Menerima...

emm...tangan yang meberi lebih baik dari yang menerima...
chewah...
so...ada la sikit nak kasi to somebody
simple je..but dah memang niat nak kasi
so..here u are
dalam tu ada kuih raya...semua yg Mummy Ayu buat
and duit raya for kids....
ok tak?
and satu lagi yg best...
walaupun dah raya ke 18 (semalam)
me dapat duit raya lagi..he he he...
from one of my boss punya good friend
dah meningkat umur nie (tak nak kata tua)
alhamdulillah...murah rezeki tahun nie
so...thinking nak shopping
but..simpan lagi bagus
sebab ada project baik punya
tapi kalu nak shopping sikit boleh la kot kan...?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. menarik! ^_^

    hehe..soping jugak bermain di fikiran ye..standard org pompuan =P

    ReplyDelete
  2. bak sket duit raya tu..pasti 3-4 angka tu:D

    ReplyDelete
  3. bestnya dah besar2 pun dpt duit raya

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya klu dpt kuih dari air tangan mumy ayu.. siap dpt duit lagi tu

    ReplyDelete
  5. tinkiu....cedap laaaa.........habis aku settlekan semalaman......eheheheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...