Lama's tak jumpa..akhirnya semalam berjaya....

selamat pagi
salam di pagi rabu
chewah..tajuk entry macam tak jumpa pakwe je
he he he...
bukan tak lama jumpa pakwe
lama tak jumpa my BFF yang busy sesangat nie
termasuk la Mummy Ayu
busy jaga boss

so semalam kami jumpa la..
after lebih kurang 3 minggu kot tak jumpa
lama la tu..dekat sebulan
tapi tak windu pun ...
sebab sembang kat phone hari hari...
semalam kami ke KL Sentral (pic from cik google
bukan Mummy Ayu snap...)
mula mula kami gie cari ...


nak beli kat counter takde

dia kata beli kat opis touch & go kat belakang

so..kami pin pusing dan pusing..cari opis Touch & Go nie

rupa rupanya ada la kat area 7-eleven..baru tau

lepas tu..tapau mamam

tak sempat nak makan....




tapau Raja Burger...yum yum..
and tapau nie



untuk kawan opis...diaorang kirim
ha..tu ingat Mummy Ayu kuat makan la tu
and tapau nie jugak.....

lava chip.....Fida ajar..
sangat yum yum...
pas tu dalam keta baru cakap..
"Net..kita tak amik gambar pun"
sbb nak cepat je...
so kami pun posing sekeping dlm keta....

he he he..sila abaikan muka berminyak kami
so...semalam sembang sakan
walaupun hari hari bersembang
sampai Net kata Mummy Ayu cakap laju
tak berenti...ooo...aku je la ye...
but yet...kami still ok
to Net...aku jumpa ayat yg mendescribe kan kita
(dah kasi tau kat ko dlm phone tadi..) just wanna let u know....
aku suka sangat kawan ngan ko....
appreciate sgt our friendship...
hope will last forever....
ayyyang amu...
(bak kata Iris)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. like i said be4 dalam phone.....walaupun ko crazy aka meroyan bila kat public...tapi aku tak kisah pon.....(walaupun kengkadang termalu gak)sebab apa???? sebab aku CUTE!!!!!! muahahahahahahahaha gelak lagi..gelak lagi..muahahahhahahahahahhahahahahahahahahaha.....

    ReplyDelete
  2. kemain net gelak dlm komen tu ye...ekkekek..


    pelik gk korang lupa snap gmbr berdua-duaan...:-p

    bila nk dating lunch lg ni...

    ReplyDelete
  3. waaah bukan main dpt melepas rindu ye..hikhik..sweet BFF nih..!^_^

    ReplyDelete
  4. meh aku komen bagi pihak mummy kayu -

    mama tisya- aku dah sungguh2 ajak ayu jumpa ko kat pavillion...dia kata apa tau....dia tak nakkkk......padahal aku iye iye nak........sian aku..aku pun rindu duit kepok kepok ko...

    mama lieyna - ya....melepas kentut pun ada........ehehehe..

    fida- aku mmg sweet...ko nieeeeeeee

    ReplyDelete
  5. Net ~ aku dulu ok jer..jangkit ngan ko la nie...meroyan tu berjangkit yer? ha ha ha ha ha ha..

    mama tisya ~ ko jgn caya komen net tu..aku kena tgk schedule boss aku la...

    mamalieyna ~ tak de la windu pun ..

    fida ~ sweet like sugar...me ker?
    windu ko gak..bila nak date nie..nanti aku call ko yer..

    Net ~ ma acih tlg jawab komen aku...tolong la selalu..he he he he..

    ReplyDelete
  6. btol2 melepas rindu ni...! sekali sekala jumpa member baek mmg syok kan??

    ReplyDelete
  7. mcm2 komen ye...hehehe..tkpe2 aku setia menanti...

    ReplyDelete
  8. eemmm seronok kan bila dpt jumpa kawan

    ReplyDelete
  9. alala, comeinye.. so sweet.. puteri pun nak outings ngan BFF la.. lame jugakk tak kuarrr n chating2x happiness, sadness, etc.. Best ade tawan baik susah and senang kannn k.nett n mummy ayu.

    ReplyDelete
  10. fieza ~ syok..

    Amy ~ setia menanti..

    CuTeMiUT78 ~ :-)

    puteri cahaya ~ suka...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...