Iris top 12 kat contest Anje...yeah!!!

Iris top 12 kat contest Anje...yeah!!!

entry yag ditunggu tunggu kat blog anje pagie nie keputusan Contest Gorgeous Baby in Kemeja @ Dress Mummy Ayu join untuk Ian & Iris but ...

Read more
Photoshoot untuk contest......

Photoshoot untuk contest......

chewah..tajuk entry photoshoot... mcm ye ye je..Mummy Ayu la camerawoman nye... he he he... sebenarnya plan nak amik gambar untuk contest Cu...

Read more
sedapnye...alhamdulillah....b'fast di kala hari hujan...

sedapnye...alhamdulillah....b'fast di kala hari hujan...

salam & selamat pagi... di hari khamis yang hujan nie rata rata hujan rasanya pagi nie dr lepas subuh tadi.... kau la cuti..bestnya..tar...

Read more
Sian kat Cik Daddy aka my hubby

Sian kat Cik Daddy aka my hubby

dr ahad lepas hingga ke ahad nie kalu tak silap cik Daddy aka my hubby busy tahap gaban sebabnya.... kena gie bukit jalil hari hari dr pagi...

Read more
Perihal Baby Sitter...

Perihal Baby Sitter...

ha..cita pasal babysitter plak babysitter Mummy Ayu..ok..semua ok syukur alhamdulillah sgt sbb dapat babysitter yg baik mcm Kak Dibah nie b...

Read more
Lama's tak jumpa..akhirnya semalam berjaya....

Lama's tak jumpa..akhirnya semalam berjaya....

selamat pagi salam di pagi rabu chewah..tajuk entry macam tak jumpa pakwe je he he he... bukan tak lama jumpa pakwe lama tak jumpa my BFF ya...

Read more
Ian & Iris in stripes....

Ian & Iris in stripes....

pic snap semalam petang sambil sambil drive balik keja emm...semalam Ian & Iris... pakat pakat pakai baju stripes... (Mummy yg letak kas...

Read more
Memberi & Menerima...

Memberi & Menerima...

emm...tangan yang meberi lebih baik dari yang menerima... chewah... so...ada la sikit nak kasi to somebody simple je..but dah memang niat na...

Read more
B'fast on Sunday morning cooks by ......

B'fast on Sunday morning cooks by ......

Chef Ian..... he he he.. good morning kengkawan!!! salam di pagi selasa chewah...entry gumbira pagi nie sebab..dapat pic yg ilang semalam.....

Read more
Entry khas untuk Farra!! Ma acih sangattt!!!

Entry khas untuk Farra!! Ma acih sangattt!!!

entry khas untuk Farra Dhelina ma acih sesangat!! sebabnya... berkaitan entry pagi tadi yg pasal hilang gambar dlm camera tu so...ini komen...

Read more
Semua dah hilang...

Semua dah hilang...

nie nak cita benda yg tak best happend last weekend masa kejadian : sunday morning, after b'fast lokasi kejadian : ruang tamu, kat umah....

Read more
Good morning......good monday!!!

Good morning......good monday!!!

salam.... good morning kenkawan... how's ur weekend!! mesti banyak gie open house kan? for me....just stay at home jer coz cik hubby bus...

Read more
Apa pandangan kenkawan

Apa pandangan kenkawan

emmm..tengah tak de idea tengah tak de mood tetiba terpikir pasal hal nie... so..nak minta pandangan kenkawan plak.. nov nie birthday Iris ...

Read more