Duit raya, hadiah raya & kad raya

Duit raya, hadiah raya & kad raya

dapat dah..duit raya dr boss he he he.. last year dpt dr boss & boss cina tu (dah transfer tahun ni) tahun nie dpt dr my boss & my s...

Read more
Kenangan tak cuti di hari raya

Kenangan tak cuti di hari raya

bila nak raya nie teringat balik kenangan lama lama masa tu tak dapat cuti raya so far...2 kali la tak leh balik raya masa keja chef dulu la...

Read more
Gantung kad raya lagi...

Gantung kad raya lagi...

selamat pagi emmm..dah hari selasa tinggal lagi 2 hari je lagi nak raya dah mood nak keja makin kureng sebab mood nak cuti dah makin mari ap...

Read more
Pecah kaca pecah tong..sudah baca harap gantung..nie dah gantung dah...(panjang tajuk)

Pecah kaca pecah tong..sudah baca harap gantung..nie dah gantung dah...(panjang tajuk)

ha.....tajuk terpanjang lak apa pun...tahun nie Mummy Ayu pos beratus kad raya emmm..terima pun banyak gak la tapi semua bagi pihak my boss ...

Read more
Packing brg nak balik kg....

Packing brg nak balik kg....

hah...meh tayang baju raya cikit... he he he....hari sabtu lepas dok busy la packing baju nak balik kg... (walaupun kg dekat jer) baju ray...

Read more
Sukanye dua beradik nie....

Sukanye dua beradik nie....

lama rasanya tak story pasal 2 beradik nie emmm.....the latest story Ian batuk lagi minggu lepas risau gak kalu kena astma dia lagi so befo...

Read more
Balik kampung..yea yea balik kampung!!!!

Balik kampung..yea yea balik kampung!!!!

salam ramadhan di pagi isnin.... emm....sekolah dah start cuti so ramai warga kota dah mula balik kampung... same goes to me... Mummy Ayu pu...

Read more
Blog BFF ku diserang....

Blog BFF ku diserang....

entry cepat tapi panas.... emmm....sian kat my BFF (u all tau sapa kan?) tengahari tadi dapat news...blog dia dah kena terjah so..buat masa ...

Read more
Pejabat pos ku belum tutup tutup lagi

Pejabat pos ku belum tutup tutup lagi

salam di pagi jumaat.... lambat lak mula cerita pagi nie cumabuat entry kad raya sebelum nie tu pun dah draf semalam so...story hari nie emm...

Read more
Tayang baju pagi raya

Tayang baju pagi raya

sambung sikit lagi before nak balik nie maybe betul la kengkawan kata dah nak masuk mood raya tu yg tak de mood nak keja tu ok....nak tayang...

Read more
Not in mood

Not in mood

emmm...tak de mood plak tetiba penat sangat rasa keja banyak..kad raya terima pun banyak so..nak balas pun banyak but what to do... keja is...

Read more
Nak raya dah..ye hea....

Nak raya dah..ye hea....

morning...salam di pagi khamis.... sekejab aje dah khamis khamis depan...dah last day keja (bagi yg tak dpt cuti sebelum raya) pas tu dah ra...

Read more
Dah sampai dah....

Dah sampai dah....

ok....nak story kuar sikit dari bab raya sabtu lepas Mummy Ayu dah terima dah photobook yg di order dr Catlina cantik...puas hati sangat......

Read more
Little helper yg tak berapa helper la....

Little helper yg tak berapa helper la....

ok...memperkenalkan little chef...aka helper Mummy tak lain dan tak bukan Ian & Iris tengok....yg sorang dok cari acua yg sorang lagi d...

Read more
Yg dah  siap.....mcm nak buat lagi jer...

Yg dah siap.....mcm nak buat lagi jer...

ha....ini dia hasil tangan Mummy Ayu emmmm...7 jenis dah siap.... dalam list ada 9 ...so...ada lagi 2 tgk la..kalu larat layan lagi..kalu ta...

Read more
Buat kuih raya?

Buat kuih raya?

salam ramadhan.... di pagi rabu yg cerah... emmm...ari nie dah cihat dah ma acih kepada semua kengkawan wish me..get well soon ari tu alhamd...

Read more