We are going to....

We are going to....

Entry express & pendek cuti kan.... insyaallah..kalu jadi malam nie Mummy Ayu & family bersama Tok Wan & Tok Umi & family ak...

Read more
Pagi raya...

Pagi raya...

salam siaran di hari raya entry cepat & ringkas nie pic semalam pagi buah hari pengarang jantung Mummy .... Ian & Iris seronok coll...

Read more
Salam Aidil Fitri

Salam Aidil Fitri

(sticymode..new entry please scroll down..tq) nie kad raya dr Mummy Ayu sekeluarga tahun nie warna hijau sebab tema tahun nie hijau so..kep...

Read more
Selamat Hari Raya....!!!!! yea yea esok raya!!!

Selamat Hari Raya....!!!!! yea yea esok raya!!!

ok...berjaya bertahan setakat ini masih kat opis hari ni dah buat 1 surat, balas 2 kad raya photostat beberapa dokumen emm.....baca e novel ...

Read more
I'am no 1!!!

I'am no 1!!!

salam di pagi khamis ramadhan yg ke 30 maksudnya....esok raya!!!! yea.......!!! abis tu apa la Mummy Ayu buat kat opis patutnya kat umah...t...

Read more
Gantung kad raya lagi......

Gantung kad raya lagi......

mood nak raya makin melonjak lonjak malas dah rasa nak gie keja esok sekarang pun rasa nak balik jer... alahai...nasib la Mummy Ayu nie PA k...

Read more
Berbuka Puasa di PappaRich

Berbuka Puasa di PappaRich

ok..bulan puasa takde lunch date so..kami buka puasa date gitu so...semalam petang akhirnya kami bertiga berjaya gak berbuka puasa bersama p...

Read more
Semalam naik keretapi...

Semalam naik keretapi...

malam semalam balik dr buka puasa ngan Net & Fida (seronok sgt...) Mummy Ayu balik seremban naik keretapi actually komuter..he he he lam...

Read more
Syukur alhamdulillah...selamat sampai opis pagi nie

Syukur alhamdulillah...selamat sampai opis pagi nie

salam di pagi rabu.... ramadhan yg ke...28 kan emmmm..rasanya ramai yg dah pun mula bercti ataupun hari ni last day keja for Mummy Ayu still...

Read more
Duit raya, hadiah raya & kad raya

Duit raya, hadiah raya & kad raya

dapat dah..duit raya dr boss he he he.. last year dpt dr boss & boss cina tu (dah transfer tahun ni) tahun nie dpt dr my boss & my s...

Read more
Kenangan tak cuti di hari raya

Kenangan tak cuti di hari raya

bila nak raya nie teringat balik kenangan lama lama masa tu tak dapat cuti raya so far...2 kali la tak leh balik raya masa keja chef dulu la...

Read more
Gantung kad raya lagi...

Gantung kad raya lagi...

selamat pagi emmm..dah hari selasa tinggal lagi 2 hari je lagi nak raya dah mood nak keja makin kureng sebab mood nak cuti dah makin mari ap...

Read more
Pecah kaca pecah tong..sudah baca harap gantung..nie dah gantung dah...(panjang tajuk)

Pecah kaca pecah tong..sudah baca harap gantung..nie dah gantung dah...(panjang tajuk)

ha.....tajuk terpanjang lak apa pun...tahun nie Mummy Ayu pos beratus kad raya emmm..terima pun banyak gak la tapi semua bagi pihak my boss ...

Read more
Packing brg nak balik kg....

Packing brg nak balik kg....

hah...meh tayang baju raya cikit... he he he....hari sabtu lepas dok busy la packing baju nak balik kg... (walaupun kg dekat jer) baju ray...

Read more
Sukanye dua beradik nie....

Sukanye dua beradik nie....

lama rasanya tak story pasal 2 beradik nie emmm.....the latest story Ian batuk lagi minggu lepas risau gak kalu kena astma dia lagi so befo...

Read more
Balik kampung..yea yea balik kampung!!!!

Balik kampung..yea yea balik kampung!!!!

salam ramadhan di pagi isnin.... emm....sekolah dah start cuti so ramai warga kota dah mula balik kampung... same goes to me... Mummy Ayu pu...

Read more