Apa pandangan kenkawan

Apa pandangan kenkawan

emmm..tengah tak de idea tengah tak de mood tetiba terpikir pasal hal nie... so..nak minta pandangan kenkawan plak.. nov nie birthday Iris ...

Read more
Kat umah pun sambung lagi...

Kat umah pun sambung lagi...

lagi pic Ian & Iris main belon kat umah dok la busy yang abang tu try create macam macam bentuk ada gak sebijik yg pecah dalam dok pint...

Read more
Aktiviti dalam keta balik keja semalam.....

Aktiviti dalam keta balik keja semalam.....

ha..disebabkan semalam takde idea nak buat entry so...dok busy la semalam snap sana snap sini model...Ian & Iris la..he he he balik kej...

Read more
Membaca amalan mulia...

Membaca amalan mulia...

morning semua kengkawan... pagi nie lambat lagi buat entry busy cikit...semalam pun balik keja lambat dah masuk musim busy la nie... ok...pi...

Read more
Plan yang tak menjadi

Plan yang tak menjadi

ari nie sadis sikit tadi kan plan nak kuar tetiba tak jadi disebabkan sedikit masalah teknikal so...just lepak kat opis... gossip gossip nga...

Read more
Tetiba....

Tetiba....

blank lak tetiba tak tau nak tulis apa nak cita apa tapi nak blog.... so...jab lagi nak kuar beraya ngan my BFF ke umah no 2 dia leh cari i...

Read more
It's play time!!!

It's play time!!!

morning semua selamat hari khamis selamat hari raya yg ke 14.....!!! so...story pagi nie.. story mory raya, kat penang, family gathering dah...

Read more
Hero encem Mummy....

Hero encem Mummy....

ha..asyik cita pasal anak dara bama bam tu je meh layan cita pasal hero encem plak hah..tengok la pose.... tu pun jenuh dok paksa dia nak a...

Read more
"uwai aju aju..ampai okok..apa ayam aju??"

"uwai aju aju..ampai okok..apa ayam aju??"

tajuk entry nie Mummy Ayu petik dr Iris he he he.. sbb nie la lagu fav Iris sekarang selain dr "ayyang amu" emmm..pantang dia namp...

Read more
Nasi Ambeng....apa tu?

Nasi Ambeng....apa tu?

hari nie tajuk entry berkaitan makanan jer he he he... ok...bagi org belah Johor maybe dah tau dah apa tu nasi ambeng Mummy Ayu pun bukan ta...

Read more
Kuih apa nie?

Kuih apa nie?

morning semua... apa khabar pagi nie??? harap semua sihat & dah mamam b'fast Mummy Ayu baru nak layan b'fast nie lambat sikit bu...

Read more
tak nak lemang, tak nak ketupat..KFC la plak....

tak nak lemang, tak nak ketupat..KFC la plak....

ok.....nie pic masa otw nak balik KL dr Penang hari tu kami singgah mamam kat KFC kat highway meh layan pic aksi 2 beradik nie Daddy tengah ...

Read more