Ian busy sekarang nie...

sekarang my hero sorang nie busy sgt
sbb apa....
dok busy la dgn game baru dia
perasan tak..ari tu dpt color biru nie dah kelabu plak
bukan beli dua
tapi ada prob dgn yg biru tu
so..semalam gi tukar..dpt color kelabu plak
see...leka sungguh main game
nak amik gambar pun susah...
mata tgk tv
tapi game still kat tangan
takut adik main la tu..
masuk bilik pun still game
lepak kat katil Iris jab... sebelum tido
* muka Ian still tak sihat sgt..demam dah ok but still batuk la..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. salam mummyayu, Ian dah nak jadi anak bujang ler tueeee..

    ReplyDelete
  2. kesian ian...monyok muka dia...just go through ur blog! seems like the birthday party was a blast! =) happy birthday ian! =)

    ReplyDelete
  3. samelah mcm abg sorang kt umah nih,klu dah dpt game tuh xigt ape dah..hehehe..sonok tgk adiah anak2 nikan

    ReplyDelete
  4. ohh..bz main games yer..kusyuk nampak

    ReplyDelete
  5. BSB ~ tu la....leh la nak sunat nie kot..ha ha ha..dia paling takut dgr bab sunat..

    Noor Faridah ~tq dear...

    Zety ~ tu la....suka sgt dia bila dpt apa yg diidamkan..

    Farra ~ buka terror sgt pun,,janji dia boleh tekan2..

    Adyshariz ~ tu la pasal..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...