Malam semalam...tgk midnight show

pic snap malam semalam
pukul....
11.18 pm
kami still tak tido lagi....
sbb tgk midnight show
kat bilik tido..
he he he..
memang selalu tgk midnight show nie
sbb kalu Ian & Iris tak tido lagi
Mummy akan pasang DVD..
depends la diaorg nak tgk cita apa
so..diorg tgk la sampai tido
dah tido baru Mummy tutup je tv tu...
mlm semalam pun...
Mumy dah la ngantuk..
ari nie nak keja..
so...
Ian..leka je
dah la tumpang katil Iris
sbb kalu dr katil dia tak nampak sgt
Iris ..nampak Mummy snap...
terus nak main camera plak..
cannot...
malam semalam....
layan CD Upin & Ipin..world cup
ntah ke berapa juta kali tah
sampai Ian pun dah naik afal dah skrip dia
Iris pun dah leh ikut sikit 2 dah...
kelakar je
nie dua2 dah nampak Mummy snak pic diaorg...
kantoi la plak....
pstt..nak 'random' jab...
nak pilih pemenang....tunggguuuuu..!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. oooh camtu cara nak aksi diorang sleep eh..hehe..layan VCD haa..citer upinipin takkan boring, seronok dgr suara diorang..ngee..

    ReplyDelete
  2. wah bukan main suka lagik tengok upin ipin ek...kalo balqis ni tengok harus tak berkedip2 matanya

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...