Majalah2 kegemaranku...

pagi tadi cita pasal novel
ptg cita pasal majalah plak..
apa pun..majalah fav Mumy Ayu sekarang..
is....
Pa & Ma
sejak kawin je..Mummy Ayu terus beli Pa & Ma
ingat lagi topik yg menyebabkan Mummy Ayu beli 1st Pa & Ma tu
topik nak tentukan jantina anak
ye la..baru kawin..memang la nak anak
he he he...
sebelum kawin Mummy Ayu everymonth beli..
Harmoni...
tu pun sbb kena marah ngan sorang akak opis nie
sbb Mummy Ayu suka beli ada satu majalah nie
majalah Remaja
akak tu kata "remaja apa ni dah umur 20 lebih"
so..me pun ikut kan jer la...
he he he...
majalah remaja ni siap ada kenangan lagi
masa sekolah form 2...majalah remaja ku kena rampas ngan pengawas
nak dijadikan cita..pengawas tu geng BF ku time tu
so..bodek2 la ngan BF time tu..mintak amikkan balik
sbb baru beli..lum baca lagi
sekali kita lak kena nasihat..alamak...
semua tu tinggal kenangan sudah...
~~~
sambung lagi
time2 nak kawin tu..beli majalah nie plak
banyak gak la koleksi majalah pengantin kat umah

as for my hubby..
dia selalu gak la beli majalah Ujang

tapi dia tak buat koleksi pun

sbb pas baca bersepah2...

majalah URTV

emmm....jarang2 beli

jarang2 sangat
---

tu je la kot cita pasal fav magazine Mummy Ayu

kengkawan suka baca majalah apa plak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. mummy ayu..GA yg mummy ayu buat kat
    http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/02/ians-5th-birthday-giveaway.html tu.
    dh tamat kan ?
    bile keputusan nye nk diumumkan ?
    x sabar nk tunggu...

    ReplyDelete
  2. kreko,gempak,pastu manga
    la ni dah ade anak,mesti beli magazine psl food,msk2
    huhuhh..

    #adiah selamat dan tak punah.terima kasih daun keladi.
    huhuhuhuhh...

    ReplyDelete
  3. ku punya feveret magazine skrg adalah Impiana+Laman and deco2 nyer..dulu time preggy Nureen mmg addicted ngan Pa&Ma..skrg dh x beli dh..:D

    ReplyDelete
  4. uihhhh..majalah ujang tu mmg all time fevret kannnnn :)
    Saat Aku Kau Pilih"

    ReplyDelete
  5. ibuayu suka majalah wanita..tiap2 minggu beli..suami pun suka baca majalah tu..

    ReplyDelete
  6. tak suka sgt bee suka satu jer wanita hehe tapi skrg nih ada artikle dia yang ulang dari tahun2 lepas dia ingat org tak tahu :) so malas dah beli baca online je ler

    ReplyDelete
  7. yg mag pengantin tu mmg gigh la bli ..pastu dok bangan nk wat hantaran camtu camni,hik3..

    skg ni zt suke beli mami & baby..tp kdg depend gak,tgk topik2 die gak..

    ReplyDelete
  8. alycia majalah feveret Intrend & Keluarga.. pastu sejak dah ada anak ni Pa&Ma pun layan jugakk...

    ReplyDelete
  9. salam ana nak buat promosi nie,
    Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
    Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
    Murah hanya rm 49.90
    kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
    http://www.dmshop.netii.net/
    tq.100%confirm

    lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
    http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
    follow sekali pun chumel2 juga =)
    tq

    ReplyDelete
  10. semua majalah tu dilaz suka baca, tapi yang ada buat koleksi majalah NUR, PA & MA dan MAMY & BABY

    ReplyDelete
  11. banyak jugak majalah fav. eh..eina dl suka malajah ujang jer..ngee.. =P skrg jrg2 beli majalah..

    ReplyDelete
  12. sama lah magazine2 tu kite pun suke baca tapi URTV tu dah lama x beli coz cam membazir hehehe

    ReplyDelete
  13. pun lama dah tak membeli majalah2 ni..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...