Patah ....... patah tangan, patah hati or..apa yg patah?

sila jgn tergezut lak ye...
tapi nie memanag kenyataan..
hari sabtu baru nie
ada something yg telah patahbukan tangan

dan jugak bukan patah hati..
tapi patah nie...
apa tu???
rak kat tepi peti ais Mummy la
nak kemas peti ais..
ha.....sabtu tu ..dok la kemas peti ais
kuar semua brg..
dalam Mummy dok busy2 kemas tu
budak bertuah nie pun sama la busy nya
time tu la sibuk nak amik aweets
sekali..patah la pulak benda tu..
sapa punya keja
antara Ian & Iris..
emmm...
agak2 korang..sapa yer...?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tak mungkin la Iris sbb dia tecik lagi
so..jawapannya of coz la Ian
tgk..dah kasi patah Mummy punya brg
dia leh senyum lagi
tapi time patah tu
lum marah lagi dia dah nangis
takut la tu
nak buat mcm mana..dah patah
marah memang marah
tapi tak de sampai rotan2...
ye la..mana ada jual rak tu
so..Mummy Ayu pun pikir nak buat mcm mana nie
last2...amik tampal dgn selotape
leh aje guna balik
pas tu Mummy Ayu letak kat bahagian paling atas
letak telur..sbb tak berat sgt...
plus telur tu pun ada rak sendiri
so...ok ajer...
and siap kasi pesanan penaja lagi kat Ian
"jangan buat lagi!!"
Iris..
"adik tak uat"

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. haahaha lawak la muka iris..muka xberdosa..ekekek;D

    ReplyDelete
  2. lawak tol, biasala budak2 kan, memang suka wat ape yang kita larang...kalo bab merosakkan ni memang no 1

    ReplyDelete
  3. hehehe adik tak uat ye? pndai dh dia ye...

    ReplyDelete
  4. hahaha...comel je muka iris...muka innocent gitu...haha.. =p

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...