Majalah2 kegemaranku...

Majalah2 kegemaranku...

pagi tadi cita pasal novel ptg cita pasal majalah plak.. apa pun..majalah fav Mumy Ayu sekarang.. is.... Pa & Ma sejak kawin je..Mummy ...

Read more
Mood nak membaca....

Mood nak membaca....

readings is one of my hobby so..kalu free2 and kalu kena bahan bacaan nya memang Mummy Ayu suka baca salah satu fav..is novel dulu masa seko...

Read more
Update sikit dulu....

Update sikit dulu....

hah..siap jugak entry kuar bachelor party & berarak pagi tadi tapi update sikit dulu sbb tak sempat la nak edit semua pic so...meh layan...

Read more
Plan ujung minggu nie...

Plan ujung minggu nie...

ujung minggu as usual kalu Daddy off..ada la plan jenjalan kami kalu tak..duduk umah je la kami mcm minggu lepas... so...minggu nie mengikut...

Read more
Mesej yg sgt bagus....Kashaf Imani

Mesej yg sgt bagus....Kashaf Imani

semalam tgk movie nie astro best sesangat actually tgk preview pun dah tau memang best so..memang nak tgk.. tapi sebelum dpt tgk kena la ber...

Read more
Bachelor party.....jadi ker?

Bachelor party.....jadi ker?

wei korang... Net , Amy , Suziey .... jadi ke bachelor party? kat pavi ker? aku.....emmmmm.... mcm...emmmm... v v v v v tak boleh.... v v v...

Read more
Pagi nie....

Pagi nie....

as salam salam di pagi jumaat.. ketika entry nie kuar (entry autopublish la kira nie) Mummy Ayu sedang bersalawat... dok sibuk berarak mint...

Read more
Preparation untuk berarak esok pagi...

Preparation untuk berarak esok pagi...

mcm yg distory dr semalam ke pagi tadi esok pagi...opis Mummy Ayu akan buat sambutan maulidurasul so....ari nie semua kena ready la dr bung...

Read more
Hadiah dah siap....esok nak pos dah..tapi...

Hadiah dah siap....esok nak pos dah..tapi...

hadiah untuk Sapa Nak FM PD Giveaway semua dah ciap dah..... satu tuk Kak Ayu , satu untuk Kak Ieda tapi ada sorang lagi lum kasi alamat......

Read more
Sempena 2nd Blogiversary..untuk kawan2 semua....

Sempena 2nd Blogiversary..untuk kawan2 semua....

sempena blogiversary Mummy Ayu yg ke 2 tahun pd bulan 2 nie... Mummy Ayu anjurkan 2 GA 1st.....yg nie.. 2nd.. yg nie.... klik kat banner ...

Read more
Ian & Iris with choc cuppies....yum yum!!

Ian & Iris with choc cuppies....yum yum!!

semalam kan beli chos cuppies dr tokey cuppies so...petang..sampai umah layan la dgn Ian & Iris sgt la yum yum tgk aksi dua beradik nie...

Read more
Lastcall for mygiveaway coz today is lastday...

Lastcall for mygiveaway coz today is lastday...

ok..today is last day for my 2nd giveaway so..sapa2 yg lum join jom join!! klik kat sini or kat banner nie tarikh tutup..midnight malam nie ...

Read more
Anak dara ku yg semakin membesar....

Anak dara ku yg semakin membesar....

still pic petang isnin lepas tercicir lak satu pic nie suka sbb nampak sgt my little princess ni dah makin besar see...siap kasi pose lagi ...

Read more
Happy meal make my kids happy!!!

Happy meal make my kids happy!!!

as salam selamat pagi... ari nie dah khamis..esok dah jumaat esok ...Mummy Ayu kena berarak..ada sambutan Maulidur Rasul nanti cita lagi so....

Read more
Everything is choc...harusla!!!

Everything is choc...harusla!!!

tadi lunch kuar jab ngan Net tapau je mamam kat CM sbb nak cepat amik nie dr Net .. choc cadbury ..yum yum..acih!! and cuppies choc.... sbb ...

Read more
Tidak ada cerita lain melainkan cita .....

Tidak ada cerita lain melainkan cita .....

melainkan cita.. anak2 Mummy Ayu yg dua org yg bertuah nie la... apa lagi.. jgn boring udah la baca sbb bila tulis kat sini boring2 nanti l...

Read more