She is lucky..

She is lucky..

siyes rasa memang dia lucky siapa? nanti jab ek... tapi seronok sbb suka baca pasal dia menang dan menang dan menang tak kira la contest be...

Read more
Senarai penuh keputusan & hadiah

Senarai penuh keputusan & hadiah

semalam Mummy Ayu dah kuarkan semua keputusan bagi Ian's 5th Birthday Giveaway kat entry nie dan nie ... so..tahniah diucapkan pd semu...

Read more
Just two of us....

Just two of us....

siap sudah...entry friday lunch mesti balik dr lunch kelam kabut sikit sbb dgn keja sambil curi2 update lunchdate... so..meh layan.. kata2 i...

Read more
Bachelor party takde la ari nie..just ngedate berdua jer....

Bachelor party takde la ari nie..just ngedate berdua jer....

friday lunch is bachelor party bagi kami2 nie tapi minggu nie ngak ada part sbb Suziey takde, so..mcm kurang korum jer so..just me... and Ne...

Read more
Malam tadi Ian mengundi..aik???

Malam tadi Ian mengundi..aik???

malam semalam minta tolong Ian tuk mengundi mengundi??? Iris tak puas hati jer sbb tak leh join... ah ah..cabut undi tuk 3 org pemenang lu...

Read more
Famous tul Amos nie..

Famous tul Amos nie..

morning...selamat pagi suka2 sbb hari nie dah friday meaning hari bergumbira.. pagi nie layan biskut famous nie semalam Net belikan tak maka...

Read more
Beli FM lagi, Each A Cup lagi...

Beli FM lagi, Each A Cup lagi...

tadi lunch kuar ngan Net kejab emm..kejab ker..lama gak la mula2 gie kedai .... beli ..... (rahsia..nanti will share jugak) pas tu lintas j...

Read more
Masak di mana2 pun boleh.....terror kan?

Masak di mana2 pun boleh.....terror kan?

pic nie snap semalam petang time balik keja as usual..rutin Mummy snap sambil drive.. keta sebelah or belakang kalu nampak pun mesti heran ...

Read more
Hero bermata besar.....

Hero bermata besar.....

snap sendiri by Ian dok main2 camera ari Ahad ari tu sekali tgk dia snap gambar dia sendiri dekat plak tu.... tapi elok la k jadi so...tepe...

Read more
Game & bebudak sekarang

Game & bebudak sekarang

as salam selamat pagi..good morning... soalan standard..dah sarapan? sarapan apa? pagi nie Mummy Ayu masak meehoon guyeng... tapi lum sarapa...

Read more
Ian's 5th Birthday Giveaway

Ian's 5th Birthday Giveaway

update peserta yg join GA nie kat sini .... tq so much pd semua yg join and ada good news kat situ ...

Read more
DCT....apa tu?

DCT....apa tu?

ini antara projek Mummy Ayu weekend lepas buat apa? selongkar buku masak2 than jumpa plak buku nie... nampak kat atas buku tu DCT student N...

Read more