Hadiah dan MPH lagi

Hadiah dan MPH lagi

3hadiah2 dah siap untuk.... hari ni punya occasion... wedding & birthday party dah siap dgn card sekali nampak ker untuk sapa tu??? kalu...

Read more
Novel lagi....

Novel lagi....

bulan nie dah 2 novel beli pecah rekod gak sbb dah lama tak giler novel mcm nie last friday beli satu pas tu saturday tu my adik kat opis ca...

Read more
banyaknya makan..mcm mana nak diet nie??

banyaknya makan..mcm mana nak diet nie??

nie lunch hari khamis punya la.... tengok..RM 9 hinggit lunch jer Rm9..makan apa la tu tak tau napa leh tergoda ari tu tgk lauk2 kat Kg. Bar...

Read more
Kami makan makanan sihat hari nie.....cayalah!!!

Kami makan makanan sihat hari nie.....cayalah!!!

siap sudah biasala balik dr lunch busy..busy... ~~~ ari nie lunch berdua jer dgn Net suppose Amy ajar lunch kat Full House tapi me..tak leh ...

Read more
Plan untuk esok....

Plan untuk esok....

esok...dah weekend my hubby aka Daddy..off day Ian dah 2, 3 hari nie request nak b'fast pancake so..esok pagi ke Mc'D la nampak gay...

Read more
hadiah dah selamat dipos..so..pemenang tunggu yer!!

hadiah dah selamat dipos..so..pemenang tunggu yer!!

okies...semua hadiah untuk pemenang2 Ian's 5th birthday giveaway telah selamat diposkan tadi... so..insyaallah minggu depan akan sampai...

Read more
View Dataran merdeka pagi nie..

View Dataran merdeka pagi nie..

pagi nie lintas langsung dr Dataran Merdeka ingatkan sambutan hari pahlawan pas tu baca kat blog Oyat Hari Terbuka Tentera Darat rupanya... ...

Read more
pertama kali & terakhir kali...

pertama kali & terakhir kali...

lepas abis main2 nampak plak something apa tu? leka dua beradik tgk... apa tu??? v v v v v v v v v v mesin pop corn.... so..masing2 sibuk ...

Read more
Fav  kalu gie tesco ....

Fav kalu gie tesco ....

as salam selamata pagi semua.. dah sarapan? sarapan apa? Mummy Ayu jab jab lagi biasalah.masuk keja nak settlekan mana yg patut.. plus today...

Read more
Yahoo???

Yahoo???

yahoo??? nie bukan entry pasal yahoo.com tau tapi yahoo sbb my boss dah balik he he he so PA boss nie boleh la balik ontime... tu je nak ...

Read more
Follow up dr entry sebelum2 nie...

Follow up dr entry sebelum2 nie...

follow up entry nie semalam try la pakai tudung tu.. emm....ok la kot kat mah try pakai ngan anak tudung yg beli tu mcm tak ok tu yg pakai ...

Read more
Gie wedding 3 of us in purple....

Gie wedding 3 of us in purple....

sabtu lepas .... gie wedding... best friend Mama Liza tapi kira geng la dgn Mummy Ayu gift nya.. dlm beg tu ada kek ijau..lupa nak kuarkan ...

Read more