Juara untuk kali kedua

untuk kali yg kedua
Mummy Ayu gie terjah ke senawang..
restoran Juara...
semalam....Mummy Ayu ngan Iris
Ian tak ikut sbb siapkan homework dia
and....with Untie Wanie & Ibu
char kuey teow jer order gak..harus la kan
nie Ibu punya
asam pedas....yum yum..Mummy Ayu punya
Mummy Ayu pilih asam pedas ikan pari...my fav tu
and....memang cedap..
pergh..terbaik la bak kata Boboi..
Ibu pun cakap cedap..wanie pun cakap cedap
harus kena repeat lagi nie
and...sgt direkemen la....
and for Untie Wanie....nasi goreng ayam
cedap katanya..
hari tu dtg ada order for Ian & Iris
and dia pun join sama
tu yg hari nie dia repeat tu....
kesimpulannya..
sapa2 nak makan char kuey teow jer cedap & asam pedas cedap
jom terjah ~
Restoran Juara Char Kuey Teow
No.11, Jln. Sri Pagi,
Taman Sri Pagi,
Senawang,
Negeri Sembilan
memang terbaekkkkkk!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. wahh seronok nie
    kalau gi dua kali sure masakan dia sedap kan ;)
    char tuuu menarik lah dik huhuhu

    ReplyDelete
  2. char kuey teow nampak sedap sangat

    ReplyDelete
  3. waaaa nnt klu balik pilah boleh la cari Restoran Juara Char kuey Teow

    ReplyDelete
  4. jauh sangat la nak terjah...tapi mana tau kot tersesat ke sana nanti boleh try kan...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...