Novel baru dari Acik Lana...best!!!!

call me...giler novel....tak kisah la
coz...
memang Mummy Ayu nie giler novel...
suka sangat baca novel
and rasanya...
most of the time yg free..
tak kira la kat rumah or kat opis..even dlm bas pun....(kalu tak ngantuk la)
memang Mummy Ayu ngan novel....
(tapi dlm toilet ..tidak la yer)
so..
just wanna share ngan kengkawan
sapa2 yg sama..giler novel...
one of the novel's writer..yg best!! yg meletosp!!
dah kuarkan novel baru dia..
yg ketiga...
after.....Aku Bukan Mistress and Maaf Jika Aku Tak Sempurna
which is..dua2 pun Mummy Ayu dah baca and memang best
(yg Aku Bukan Mistress tu..tak buat review plak)
Kalau Memang Harus Begitu
best sgt2...
sapa2 nak baca..secara online...of coz la tak abis kan
jom jengah blog dia
and.......yg bestnya
Acik Lana kata...
"kalau teruja dan tak sabar tunggu buku di tangan, 
jom baca 10 bab KMHB versi cetak secara percuma. hehe. KLIK DI SINI!"

Mummy Ayu dah baca dah..
and memang best...
emmm....sapa la Adara pilih...
En Riyad yg sweet or Tuan Putra yg singa tu
emmm...
dah order dah pun ngan KN..
harap dpt jadi 300 yg terawal
so..leh dpt signature dr Acik Lana

to Acik Lana...congrats and keep on writing!!

p/s:-dlm tak sabar nak tunggu ILUS (now dah part 27)..
now kuar plak KMHB.
suka suka..!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. wah awak pun macam i lah gilak novel..hehehe

    novel terbaru ni best tak? rasa macam nak belilah..heheh

    ReplyDelete
  2. WAH...DAH BACA... XSABAR NAK BL...XDANN NAK BC ONLINE

    ReplyDelete
  3. ehe ehhh....mcm menarek je novel ni..tajuk pon menarekk!!

    ReplyDelete
  4. Mummy macam mana nk bace blog acik lana..dia private la.huuuuuu sedihnye

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...