1 jer?

1 jer?

emmm.. satu jer? apa yg satu jer? v v v v v v v v v v v v v v v v v v satu jer ker entry hari n...

Read more
Posing-posing

Posing-posing

salam and morning kengkawan semua salam jumaat pagi nie tetiba plak busy... terkejar2 Mummy Ayu dibuatnya telifon la, surat la, n...

Read more
Tak nak la............

Tak nak la............

sedih pun ada frust pun ada but....... ntah la.. tak tau nak cakap apa and tak berani nak cakap abis ye la...mana tau ada rezek...

Read more
Dah winter sonata ker........Mummy Ayu beli sarung tangan pink nie?

Dah winter sonata ker........Mummy Ayu beli sarung tangan pink nie?

tajuk..ntah apa2 ntah janji ada sarung tangan pink..udah la ada kaitan la dgn pic nie kan v v v ini memang sarung tangan pink...

Read more
Apa isi dalam paper bag nie?

Apa isi dalam paper bag nie?

sambung entry semalam petang. ... ~~~~~~~ boss Mummy Ayu kan baru balik dr outstation.. tapi kali nie..dia gie tempat yg sama...yg la...

Read more
Jemput-Jemput sedap.....

Jemput-Jemput sedap.....

salam and morning... nie..of coz la bukan menu breakfast Mummy Ayu tapi..... menu minum petang semalam... Ibu yg buat.. cedap....

Read more
Paper bag sapa nie??

Paper bag sapa nie??

pagi tadi atas meja paper bag color gold sapa punya? dari sapa? apa isinya? emmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Read more
Kemeja belang-belang

Kemeja belang-belang

cuti hari tu la nie kan tak gie mana2... plan nak bawak Ian & Iris jenjalan naik komuter but tetiba jer takde mood so..pakai la...

Read more
Project hujung minggu lepas....

Project hujung minggu lepas....

last weekend sekali lagi.. kami tak ke mana2 pun Daddy..busy..as usual so..just lepak kat umah, buat keja rumah mcm biasa so...dp...

Read more
Tanam pokok taugeh....

Tanam pokok taugeh....

salam and morning kengkawan..... pagi nie...ngantuks... penat sgt.. semalam Iris la..nak tgk tv sampai kul 12 lebih dah... Mummy da...

Read more
Sapa tengok cita nie malam semalam???

Sapa tengok cita nie malam semalam???

malam semalam  kul 10 pm kat tv 2 cita... Pendekar Bujang Lapok walau pun dah banyak kali ulang2 tapi..semua cerita2 P. Ramle...

Read more
Fridge Magnet.. ma acih!!

Fridge Magnet.. ma acih!!

dapat fridge magnet Bandung hari nie dari adik kat opis nie last week gie holiday ngan kengkawan dia and nie buah tangan dr dia.. ...

Read more
Jamuan makan2 kat opis hari nie

Jamuan makan2 kat opis hari nie

ok...mcm yg Mummy Ayu cita tadi hari ni kat opis ada jamuan makan2.... kira mcm jamuan raya .. walaupun raya dah abis so..semalam...

Read more