Shoplinks.Asia

Wednesday, March 5, 2014

Bye bye novel???

dah lama kan rasanya tak update pasal novel
and....baru perasan..
tahun nie..lum beli satu novel pun
:-(
(antara koleksi novel..Mummy Ayu)
novel is one of my passion
selain dr cita korea
but...now...masa dah makin kurang
plus mood pun dah kureng kot
tu yg slow sikit ngan novel
and..more ke cita korea
but...never say bye bye to novel
nanti2.....datang la balik mood baca novel tu


6 comments:

Shark Kay said...

bnyak betul koleksi novel tu..
sayang kalau berhenti tu kak.
mood tu sekejap jer hilang.
bila dh datang mmg susah dia nk hilang.
hehe

Iela Fazielah said...

biasala...ila pun lom bl novel.. last month duit diperuntukan utk bday syfqah.. this end of month leh stat bl balik kot

Zie Fauzi said...

banyaknya novel.. boleh buat library ni..

shahdiana said...

mak aii...banyak sungguh novel kak ayu..memang sangat passion nih...hahahaha

TuKaNg KaRuT said...

Salam kak. Sy nk tya ada buku perempuan yg plg aku cinta by acik lana tk? Sy nl beli atau pinjam bole? Email sy kat puteridiamond@gmail.com
kesian sy kempunan nak baca tkdpt.

TuKaNg KaRuT said...

Salam kak. Sy nk tya ada buku perempuan yg plg aku cinta by acik lana tk? Sy nl beli atau pinjam bole? Email sy kat puteridiamond@gmail.com
kesian sy kempunan nak baca tkdpt.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno