Bye bye novel???

dah lama kan rasanya tak update pasal novel
and....baru perasan..
tahun nie..lum beli satu novel pun
:-(
(antara koleksi novel..Mummy Ayu)
novel is one of my passion
selain dr cita korea
but...now...masa dah makin kurang
plus mood pun dah kureng kot
tu yg slow sikit ngan novel
and..more ke cita korea
but...never say bye bye to novel
nanti2.....datang la balik mood baca novel tu


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. bnyak betul koleksi novel tu..
    sayang kalau berhenti tu kak.
    mood tu sekejap jer hilang.
    bila dh datang mmg susah dia nk hilang.
    hehe

    ReplyDelete
  2. biasala...ila pun lom bl novel.. last month duit diperuntukan utk bday syfqah.. this end of month leh stat bl balik kot

    ReplyDelete
  3. banyaknya novel.. boleh buat library ni..

    ReplyDelete
  4. mak aii...banyak sungguh novel kak ayu..memang sangat passion nih...hahahaha

    ReplyDelete
  5. Salam kak. Sy nk tya ada buku perempuan yg plg aku cinta by acik lana tk? Sy nl beli atau pinjam bole? Email sy kat puteridiamond@gmail.com
    kesian sy kempunan nak baca tkdpt.

    ReplyDelete
  6. Salam kak. Sy nk tya ada buku perempuan yg plg aku cinta by acik lana tk? Sy nl beli atau pinjam bole? Email sy kat puteridiamond@gmail.com
    kesian sy kempunan nak baca tkdpt.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...