Shoplinks.Asia

Monday, March 24, 2014

The Caramelo from Baked in Chelsea

nie la kek yg kami gie pick up kat PJ....jumaat lepas
yum yum...The Caramelo
ada yg tanya/ cakap.....
"eh, Net kan tokei kek, pun beli kek dr orang lain ker?"
biasa la tu..
kalau chef2 nie, diaorang masak jer
but..diaorang tak suka or kureng la makan..apa yg diaorang masak
so..sama la kes nya ngan Net
dia buat kek jer, but tak makan pun kek yg dia buat tu
tu yg dia order tu
plus ramai yg puji kek from Baked in Chelsea nie
so...Net pun try la..
and..harus la Mummy Ayu dapat jugak..

ma acih Net..
yum yum..
kesimpulan yg dapat Mummy Ayu simpul kan..
memang cedap..
choc kek tu rasa choc kek la
but the cream..sgt 2 la yummy
plus the nuts
memang heaven
waktu taip nie..terasa lagi kek tu..cedapnya..
Net kan pilih caramelo
ada rasa salty2 sikit..memang best la!!
rasa tak cukup jer makan hari tu
and..rasa nak lagi dan lagi dan lagi...
(rasa mcm nak order gak )

selain dr kek tu..ada mcm2 kek lagi..
spt..di bawah nie
semuanya nampak sgt menggoda & yum yum..
kalau berminat...jengah2 la ke Bake with Chelsea
:-)

3 comments:

mama tisya said...

untung la dpt rs kek mhl

Rizziela said...

nampak pun sangat menarik,,belm rasa lg tu.. sure meleleh

Zura@Iwan said...

dasat2nya kek dia ayu..
brp rege dia? mahal tk?

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno