Shoplinks.Asia

Friday, March 28, 2014

Sewa & main basikal..petang semalam

petang semalam la nie..
Tok Umi aka my Ibu plus my sis...Shyra & Wanie
bawak la Ian & Iris memain...
sian kan..cuti kali nie, kat rumah jer
Mummy Ayu pun dah lupa dah tempat ni
dulu...masa kecik..kami selalu gak dtg sini
sebab..senang..
datang..leh main basikal
tak yah bawak basikal pun
sbb leh sewa jer kat sana
yes..tempat nie..ada sediakan kemudahan sewa basikal...
basikal besar, kecik...2 tayar, 4 tayar
semua ada
and....kat sini gak
diaorang sediakan kawasan mcm jalan raya..
ada traffic light semua
but now..dah ada shell, ada pejabat pos, ada jejantas
wah..nak kena gie gak nie
see...konon2 isi minyak la..

Abang Ian...suka la of coz
aik..Wanie pun sama...
he have so much fun
:-)
Iris..tak naik basikal
so...dia just lepak ngan Tok Umi jer
or
jadi penumpang..
he he he
:-)

ada gak tempat main2 kat situ
so..sempat gak la main diaorang
:-)
peace
dah penat main..
kita minum dulu..

thanks to Ibu & Shyra & Wanie
sbb bawak Ian & Iris jenjalan..
main2 & have fun kat luar
Mummy & Daddy..keja
esok baru Daddy off..
and nak balik Nila
sbb ada meeting lagi pasal wedding Acu Faizal plak
and..nak hantar choc2 yg dah siap buat tu
(will update later..of coz)

2 comments:

Zura@Iwan said...

eh seronok la taman kt sini
siap ada tmpt taruk minyak bagai..
sewa basikal brpa ayu?

Pn. Zana said...

salam nad.

just nak bgtau. jika berminat nak dapat sel slimming shaklee dengan personal coaching boleh hubungi saya ye.

miss sasu
012- 985 1718
cari fb sasuzanazanudin.

thanks nad .

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno