Wednesday, March 26, 2014

Hentikan spekulasi!!

assalamualaikum and morning semua!!
selamat hari rabu!!!

pagi nie..mood masih bersedih
Johor dah pun turunkan bendera separuh tiang...
:-(
semua pun sedih dengan tragedi MH370 nie
but..yg tak bestnya...
mcm2 cita timbul..
ada kata mcm nie, ada kata mcm tu...
kita semua tak tau apa yg jadi....
so..mcm tak best je bila baca cita2 mcm nie
diaorang semua pun dah takde lagi
just tunggu jer penemuan kotak hitam tu
or..kalau tak jumpa pun..
fikir yang baik2 jer la
respect perasaan keluarga & kawan2 mereka
cuba letakkan diri kita kat tempat mereka..
mcm mana? 
sure sedih kan?

2 comments:

Rizziela said...

susah nak komen kan

Nad MamaZN said...

xperlu kata apa2
xperlu share apa2
xperlu buat pendapat atau pandangan sendri
apa yg penting berdoa je
saya xkan baca apa pun spekulasi yg org lain dok share tu
sgt tak menyenangkan
xkena kat diri dorg kan, dorg leh wat mcm2
hmmmm

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno