Shoplinks.Asia

Thursday, August 7, 2014

Cerita gathering raya "Tok Ali & Tok Jah" 2014

nie dah jadi tradisi keluarga kami
tahun lepas kan..kat rumah Mummy Ayu
tahu nie plak..kat rumah cousin Mummy Ayu..kat banadr bukit raja, klang
jumaat lepas....

sampai2 jer.kami makan..
sbb dah time makan pun
pas tu..yg lelaki..gie solat jumaat
kami..yg wanita..lepak2...
makan lagi..
sembang2.

balik dr solat jumaat..
ada gak yg makan lagi
pas tu...as usual..bila gather2..ada bincang2 sikit..
ada apa2 nak share ker..ada masalah ker..
and..bincang gak..tahun depan..nak buat siapa nak jadi tuan rumah plak
and at the end..baca doa sikit..

than sesi bermaafan....
Ibu & Ayah Mummy Ayu..and..yg sebelah tu..Mak Ngah & Pak Ngah

nie plak...Cik Ila, Pakcik..Bibik.. Pak Teh & Mak Teh

maaf2..and bagi anak2 buah & cucu2...salam kaut
dapat duit raya

than..sesi bergambar plak..
yg duduk tu semua adik beradik Ayah Mummy Ayu..
6 beradik semuanya..



and..yg nie....
plus cucu & cicit...

nie..disebalik tabir
kami2 yg busy snap itu & ini
:-)

and..last but not least..
family pic...

malam tu ada bowling
so..kami tak balik pun
Mummy Ayu booking homestay kat shah alam..seksyen 15
(will cita later yer)

#  sorry sbb tak jadi update cita ni semalam..internet kat opis..buat hal lagi
nie pun autopublish kat rumah ibu..malam semalam
takut tak ok lagi

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno