Shoplinks.Asia

Tuesday, August 19, 2014

Novel Mummy Ayu....utk tahun nie

dah lama Mummy Ayu nak cita pasal novel2 Mummy Ayu utk tahun nie...
tapi dok tertangguh2...plus segan pun yer..
sbb...banyak sgt

nie la....koleksi novel Mummy Ayu...setakat bulan ogos ni...
banyak tak?
yup...baru 4 buah

yg sebuah tu..kawan Mummy Ayu hadiahkan..
and yg lagi 3 tu...Mummy Ayu beli

semua pun beli kat book store jer
yg sebuah tu...baru beli jumaat lepas

and...novel kelima Mummy Ayu...
hah..yg ni order online
dah order last week...
maybe minggu ni dapat kot..
tak sabar nak baca..
coz.....its Acik Lana's new novel
best....sbb dah baca dah sikit kat blog dia..memang best & tak sabar la...

and sebuah lagi novel yg dlm wanted list Mummy Ayu...
novel baru  Melur Jelita....
sorang lagi fav writer Mummy Ayu
yg ni pun ada kat blog kak Melur
tapi Mummy Ayu lum baca...
kalau baca gak nie...lagi excited
plus novel ni kuar bulan 9 nanti..
lagi la..

tahun 2014 ni...Mummy Ayu banyak layan cita korea
emmm....banyak cita korea yg Mummy Ayu dah abis tgk...
ada gak yg tgh tengok nie..
and..ada gak yg dah target..nak tgk nanti...

emmm....
novel vs korea
??????????????????


4 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahhhh banyaknya...rajin mummy ayu baca novel ek...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam kenal MA,

Bestnya .. banyak Novel.. dulu akak suka juga baca novel.. sekarang dah tak sempat.. ada juga yg tak habis dibaca.. tengok tajuk novel MA tu nampak menarik utk dibaca..

Akak follow #1195 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

lieyalatif said...

wow byknyeeeee....ni le hobi lieya mase anak dare dulu...lepas tak berape nak dare ni malas dah bace novel..tgu tgk novel yg didramakan jek hihihihi

deno said...

Wah banyaknya novel!

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno