Souvenir dari London

dah lama tak dapat souvenir from luar negara...
dr my boss

sbbnya.....
dah lama gak boss Mummy Ayu tak outstation ke luar negara

but..last week....
dia ke London...almots 1 week gak la dia working trip ke sana
and..as usual..
ada jer ole2 untuk PA kesayangan dia nie (sayang ker?)
ma acih boss!!!

utk geng2 opis yg lain..dapat t shirt
untuk Mummy Ayu jer...
the only woman kat opis tu..

Mummy ayu dpt sweater..
nie dia..
tadaa...
warna kelabu & ada hooded lagi
suka....suka sangat!!!

tapi.....lum pakai lagi sbb kat opis tengah musim panas sekarang ni (aircond rosak)
and..tak bawa balik pun..

# masuk nie...dah 3 helai swetaer dah, boss Mummy Ayu kasi ..
tak kisah pun ..yg penting ingatan dia tu..kan?


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Bestnya dapat souvenir dari London untungler... bos sayang

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...