Shoplinks.Asia

Monday, September 22, 2014

Last day & first day

busy sgt pagi ni....
dah la tak buat apa2 draf entry
tu yg lambat update tu..

ok...nak cita pasal Didi plak...
jumaat lepas..last day dia kat KL Tower..
pas ni..dia tak keja kat situ dah
hujung bulan lepas dia letak surat resign dia and..jumaat tu...last day...

ada la geng2 opis dia buat majlis perpisahan..
card good bye for him..
comel gak kengkawan dia...

and nie antara kengkawan dia kat situ
ramai gak...semua pun Mummy Ayu tak kenal..
but seronok la bila tgk pic mcm ni..
kira diaorang appreciate dia kat situ
and....sedih sbb nak berpisah..
chewah...

tu cita minggu lepas..
and..hari nie...lepas cuti 2 hari ..
Didi mula lapor diri kat tempat baru..kat sini..

so....to my dearest husband...
all the best & good luck..
kat tempat kerja baru..

semoga semakin success...
jgn garang2 sangat..sian bebudak kena.marah...dia ni garanhs
kerja baik2...jgn nakal2 &gayal2....

3 comments:

Nad MamaZN said...

all the best kt tmpt baru utk daddy ian n iris :)

Iela Fazielah said...

HAHA....jgn gatay2 tu xleh thn..good luck di tempat baru...felda tu...tempat pak mertua ila

cadar cantik said...

hai..jalan jalan sini.

kita ada jual cadar patchword n 5d murah tau. 100% cotton.
harga pasti berbaloi la.

untuk yang terpilih sahaja.

http://cadarcantiksangat.blogspot.com

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno