Shoplinks.Asia

Thursday, October 9, 2014

Tukar theme pulak...

now dah bulan 10...
next month..dah bulan november..
emmmm..my birthday & yg best..Iris punya birthday gak...
as usual...bila birthday anak..mummy la yg over

tahun nie...mcm tahun2 yg lepas..ada jer tema yg direquestkan

tahun ni..tema yg fofular..
tema frozen la..
emm..ni budak baru nak cukup 6 tahun..tapi dah nak masuk darjah 1

mula2..dia nak tema frozen...
tapi..nak pic Ana jer.

pulak..org minat Elsa..dia minat Ana

sekali...dia tgk kek rainbow...
dia nak kek rainbow plak...

aik..tukar dah....
menarik gak bila tgk tema rainbow ni
and..dpt byk idea.

so...keputusannya..
Mummy Ayu akan gabungkan rainbow plus Ana Frozen tu
emm...hasilnya..
tunggu bulan nov nanti
:-)

# Abang Ian pun dah request tema birthday dia...utk tahun depan..

5 comments:

Zizie Zack said...

tema birthday saya tahun ni.. tak ada.. yang ada.. demam denggi.. sob3 :'(

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

sonok bile plan bday anak2 ni kan..wlu simple tp tetapp nk ikut tema yg diorng suke ..bg diorng happy sokmo..hihihihi

mamaarifakeem said...

Cantik.... bertema2 ni best kan... anak2 pun teruja.. ^_^

Amanda Suria said...

Amboi ian...lambat lg bday hoke...hihihi....tema frozen di mn2...ayu pandai buat kek kan so xde masalah....ari tu nk buat utk kakak dania sampai 150 vina tu nak...ermm...x yah la...

Ibu Lala said...

Besday anak akk hr tu transformer ngan monster high. Budak budak skrg dah pandai besday pun nak trma bagai.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno