Sewa & main basikal..petang semalam

Sewa & main basikal..petang semalam

petang semalam la nie.. Tok Umi aka my Ibu plus my sis...Shyra & Wanie bawak la Ian & Iris memain... sian kan..cuti kali nie,...

Read more
Dok bertapa...

Dok bertapa...

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!! pagi nie..share pic Ian dok bertapa kat atas batu besar nie ha...nie dok bertap...

Read more
Green morning....

Green morning....

assalamualaikum and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! pagi yg hijau nak sarapan dulu.. pagi nie pun beli roti pand...

Read more
Dah rasa dah!!!

Dah rasa dah!!!

semalam petang..balik keja singgah speedmart kejab nak beli bahan2 nak masak dinner sambil2 tu..sempat la capai ice cream baru nie ...

Read more
Ditinggalkan...

Ditinggalkan...

sedih.. :-( sbb kena tinggal ngan sapa? ngan geng2 bachelor actually..bukan kena tinggal la but..tak dapat nak join (saja j...

Read more
Fresh day!!!

Fresh day!!!

:-)

Read more
Hentikan spekulasi!!

Hentikan spekulasi!!

assalamualaikum and morning semua!! selamat hari rabu!!! pagi nie..mood masih bersedih Johor dah pun turunkan bendera separuh tiang...

Read more
Selamat Hari Polis!!!!

Selamat Hari Polis!!!!

just nak wish... selamat hari polis...  to my dearest BFF.. to my boss... to my officemate dan utk semua pegawai polis...angg...

Read more
Buat choc lagi dan lagi....

Buat choc lagi dan lagi....

actually..projek choc nie dah mula dr minggu lepas lagi... nie kira 2nd round nie gie beli choc... 1st round dulu..beli 6 kotak jer k...

Read more
Gie UTC Puduraya semalam...

Gie UTC Puduraya semalam...

semalam pagi.dlm kul 10 lebih.. gie UTC Puduraya kejab sbb..nak amik kad pengenalan baru.. yg buat hari tu .. dah siap cepat ...

Read more
MH370 dalam kenangan............

MH370 dalam kenangan............

sayu, sedih, sebak.. semua pun ada berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul apa lagi la family members & kenalan mereka...

Read more
Cuti sekolah dah mula pun...

Cuti sekolah dah mula pun...

assalamualaikum and mornin semua!! salam selasa!! minggu yg tenang .. jalan pun tak jam kuar lambat but still sampai opis awal ...

Read more
Wedding + keta lembu

Wedding + keta lembu

semalam..ikut Ibu & Ayah gie kenduri kawin kat Melaka... anak kawan lama Ayah....yg kawin nya.. us....Ibu, Wanie, Mummy Ayu, Sh...

Read more
The Caramelo from Baked in Chelsea

The Caramelo from Baked in Chelsea

nie la kek yg kami gie pick up kat PJ....jumaat lepas yum yum...The Caramelo ada yg tanya/ cakap..... "eh, Net kan tokei kek, ...

Read more
Lunchdate jumaat lepas

Lunchdate jumaat lepas

cita jumaat lepas... as usual....sekarang nie tak sempat nak update petang jumaat tu jugak.. :-) jumaat lepas..kami ke PJ sebab t...

Read more
Good morning semua!!!

Good morning semua!!!

assalamualaikum and morning semua!!!! happy monday!! new day... :-)

Read more