Weekend Ian & Iris

Weekend Ian & Iris

weekend lepas... Ian & Iris seronok sangat sbb sabtu jenjalan & ahad pun..jenjalan lagi.. sabtu petang..kami ke Big Bad Wol...

Read more
Good morning....

Good morning....

assalamualaikum and morning semua... salam selasa... zzzzzz ngantuks la pagi ni

Read more
Big Bad Wolf Book Sale @ Seremban

Big Bad Wolf Book Sale @ Seremban

last weekend...masa tgh dlm keta..balik amik Ian dr sekolah... nampak sighn.... wah..ada Big Bad Woft kat Seremban la.. petang tu..ap...

Read more
Nando's...jumaat lepas.

Nando's...jumaat lepas.

  cita jumaat lepas... as usual..lunch ngan BFF destinasi....Nu Sentral.. khamis tu kan nak makan Nandos but penuh so..jumaat t...

Read more
The Versatile Award

The Versatile Award

1st...nak say tq so much kepada Mrs A dah lama tak buat tag2 nie.. dulu masa awal2 berblog..memang musim main tag2 ni... mcm2 award d...

Read more
Selamat pagi semua..

Selamat pagi semua..

assalamualaikum and morning semua.. selamat hari isnin!! baru lepas sarapan.. boss takde lagi but hari ni..ada kerja yg kena ...

Read more
5000 entry dah....

5000 entry dah....

wow....mcm tak sangka jer.. dah 5000 entry yg dah Mummy Ayu sharekan kat blog Mummy Ayu ni dah 5000 entry Mummy Ayu sharekan sini... ...

Read more
Lunch @ Fish Manhattan, NU Sentral....semalam

Lunch @ Fish Manhattan, NU Sentral....semalam

almaklum la....boss takde... leh la Mummy Ayu kuar lunch ngan Net...walaupun belum jumaat lagi.. :-) semalam kami 1st gi Nu Sentral...

Read more
Projek loom bands...

Projek loom bands...

hari tu kan...Mummy Ayu ada beli set loombands ni..utk Ian & Iris now...Mummy Ayu pun naik seronok layan.. suka tgk..warna warni....

Read more