5000 entry dah....

5000 entry dah....

wow....mcm tak sangka jer.. dah 5000 entry yg dah Mummy Ayu sharekan kat blog Mummy Ayu ni dah 5000 entry Mummy Ayu sharekan sini... ...

Read more
Lunch @ Fish Manhattan, NU Sentral....semalam

Lunch @ Fish Manhattan, NU Sentral....semalam

almaklum la....boss takde... leh la Mummy Ayu kuar lunch ngan Net...walaupun belum jumaat lagi.. :-) semalam kami 1st gi Nu Sentral...

Read more
Projek loom bands...

Projek loom bands...

hari tu kan...Mummy Ayu ada beli set loombands ni..utk Ian & Iris now...Mummy Ayu pun naik seronok layan.. suka tgk..warna warni....

Read more
Hello friday..

Hello friday..

assamualaikum and morning....kengkawan semua.... salam jumaat... suka...suka.. sbb dah jumaat esok weekend... jab lagi nak ku...

Read more
Kleenex® ~ Share The Soffness

Kleenex® ~ Share The Soffness

nak share info sambil2 tu nak promo jugak la... jom baca ramai2 & sama2 menyokong   Kleenex® dalam mengamalkan perlakuan kelembutan...

Read more
Korean drama - Good Daughter Hana

Korean drama - Good Daughter Hana

  nie drama korea yg tengah Mummy Ayu layan sekarang nie... lum abis lagi.. so far malam semalam..baru episod 58..kalau tak silap la.. ...

Read more
Nak buat apa yer hari ni???

Nak buat apa yer hari ni???

assalamualaikum... and morning semua... selamat hari khamis!!! hari nie...as usual..kat opis xuma yg beze nya..boss takde...outst...

Read more
Akademi Fantasia 2014

Akademi Fantasia 2014

dah lama tak buat entry pasal AF kan? he he he.. almaklum la..AF dah lama abis cuma tahun lepas..baru diaorang mulakan balik but.ta...

Read more
Save trip ...

Save trip ...

okay.. keadaan kat opis dah kembali tenang..aman damai plus mengantuks sbb..boss dah mula outstation balik... emmm.....boss takde.....

Read more
Pagi ni...kat office.

Pagi ni...kat office.

assalamualaikum... morning semua.... selamat hari rabu!!! pagi ni...busy...busy... boss ada kejab jer hari ni so...semua kena...

Read more
Souvenir dari London

Souvenir dari London

dah lama tak dapat souvenir from luar negara... dr my boss sbbnya..... dah lama gak boss Mummy Ayu tak outstation ke luar negara ...

Read more