Shoplinks.Asia

Thursday, October 1, 2015

Tak dapat join event playdoh, layan playdoh kat rumah jer la....

suppose...sabtu lepas
Mummy Ayu bawak Ian & Iris..join event playdoh..kat One Utama
dah janji ngan Nana semua dah
but...sbb my sis Angah..dah nak gie zoo
ajak kami sekali..meramaikan group
so....kami pun tukar program
tu yg gie zoo melaka

hari Ahad tu..masing2 busy layan playdoh
emm...buat karipap
colorful lagi
see....ni yg Mummy Ayu buat

Ian pun try...

Iris pun nak jugaks

mcm2 jadi..
senget, penyet..
hentam saja la..
bukan nak masak pun...main2 jer la
seronok la masing2...

congrats to PLAY-DOH®...
kerana berjaya mencatat rekod dalam The Malaysia Book of Records
sebanyak 1899 ukiran sculptures dari PLAY-DOH® telah dihasilkan pada 26 september lepas
di One Utama
(Kanan) Ms Evelyn Hah, Country Manager of Hasbro Toy Malaysia & Singapore 
menunjukkan jumlah akhir final  sculptures bersama 
Ms Lee Pooi Leng, The Malaysia Book of Records Official, disaksikan Doh Doh, Play-Doh's official maskot!

Mengenai...PLAY-DOH®
Jenama PLAY-DOH® dengan bangganya menyambut lebih daripada 50 tahun warisan 
dalam permainan bewarna-warni dan kreatif.
Sejak Ia pertama kali diperkenalkan pada tahun 1955, kompaun PLAY-DOH® telah menjadi mainan kanak-kanan di semua peringkat umur,
menjadikannya mainan klasik yang digunakan di rumah dan sekolah di seluruh dunia.

2 comments:

zarena heeney said...

klu tak blh jumpa ayu sekali...

Aisya Ahamad said...

Karipap warna warni tuuu. Hehehe.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno