Cute coins bag..for Ian & Iris

masa baru start cuti sekolah tu..
Mummy Ayu ada tempah coinc bag tecik..for Ian & Iris
bawak gie sekolalah..kalau pakai suar track

wallet diaorang biasa tu..besar
tu yg nak buat yg kecik

Mummy Ayu tempah kat kawan Mummy Ayu....kat Comei_lottey Craft
yg pernah Mummy Ayu buat zipper pouch tu

so...semalam siap dah....
yeah!!!
siap balut lagi
cute!!

and..hasilnya..
memang comei lottey sgt kan?

design kain tu...Ian & Iris yg pilih sendiri
member Mummy Ayu tu..kasi several design
and boleh pilih2...
cuma Mummy Ayu request saiz..tecik & comei...

suka la masing2 dapat..
Ian jer...takde mood nak berposing
wakilkan Iris jer..

tq Cik Lin!!!
suka & comei sgt!!

kalau kengkawan nak tempah gak
leh la jengah ke page dia.. Comei_Lottey Craft
bila letak coins....
just nice jer...
plus..lembut and boleh lipat2..

Ian punya yg biru
Iris punya yg pink
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...