Shoplinks.Asia

Tuesday, December 8, 2015

Ke IKEA..last friday

jumaat lepas..
Mummy Ayu ngan Nett..gie IKEA
bukan nak beli barang pun
tapi sbb nak makan meat ball...
he he he..
yum yum!!
bukan main banyak lagi..sorang2..
nasib baik..time kami sampai, ada meja kosong
plus..nak beli makan pun tak panjang sgt beratur
so..laju jer la..

sbb makan cepat abis..
kami gie la jenjalan jab

sempat la..posing2
kat cermin display kat situ
:-)

kalau ke IKEA..tak beli barang, tak sah la
last2 kami terbeli jugak
beli barang sikit jer
tapi beratur nak bayar..punya la bercinta
tapi dah beratur tu..layan jer la..

pas tu..tapau karipap IKEA .. utk geng2 opis
best2...leh gie lagi nanti..

2 comments:

mama tisya said...

byknye meatball korang ye...lama gile aku tk mkn menu ni

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Mummy_Ayu..

Sungguh bertuah MA dapat mkn meatball.. Beberapa kali saya terjah IKEA belum ada rezeki mkn di situ memanjang penuh & takde meja kosong..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno