Shoplinks.Asia

Wednesday, December 23, 2015

Handphone dah ok but...

alhamdulillah....
masih berjodoh ngan Miss Pinky Mummy Ayu
semalam kan Mummy Ayu cita..hp rosak

semalam petang
member office Mummy Ayu yg baik hati..
tolong bawak hp gie kedai..tgk leh repair ke tak..berapa?
and...syukur alhamdulillah sgt..leh repair..
and..tak mahal
ekan format balik & install..
kena la RM 100
semua phone book hilang..sbb kena format & Mummy Ayu tak save kat simcard
:-(
tak kisah la sbb leh jer cari & key in balik..

but....masalah & problem nya sekarang nie...
hp Mummy Ayu.takde playstore
tak leh nak install whatsapp, instragram bagai

mcm mana nie
emmm...

dah try dah godek2..but tak tau gak
so..sat lagi..nak gie Samsung centre....tanya apa yg patut
harap2 ok la...

3 comments:

Rizziela said...

samalah kita... note 2 gak yg problem.. tp dapat replacement Note 5 dari my big bos :D Alhamdullillah

mamaarifakeem said...

Hai Ayu... lamanya tak BW.. ada can ni, lawat kawan kawan jap..
alahai.. tak best tu..nak bantu pun tak pandai..wuu..

eina plak tukar phone lain, tak boleh post moment kt IG, bleh view n komen kt org punya IG jer, sendri tk bleh post.
Blospot pun sama, sedey.. dah la blog tak bape nak aktif dah..

Iela Fazielah said...

note 2 ila dah 2 bulan meninggal...huhu..xde rasa nak repair pun

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno