Shoplinks.Asia

Wednesday, December 16, 2015

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

join giveaway lagi..
support kengkawan

Mummy Ayu selalu gak gie blog nie..baca review cita korea..
:-)

jom join...

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini 
2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/
3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --> https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.
4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.
5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..
6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.
* Senarai Peserta akan diupdate dari masa ke semasa, 5 Blog Peserta Bertuah yang dipilih secara random.org akan dimasukkan ke dalam bloglist blog ini untuk tahun 2016 Selamat Berblogwalking yer. 


5 comments:

Zie Azi said...

hai,zie dari segmen yg sama,jemput singgah : jepun mari

Ms Qiya Saad said...

Hai.singgah dari segmen yang sama...

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

SITI SORFIENA SYASHA said...

blogwalking here :)

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/blog-review-by-beeha-azman-for-top.html

Umie Yana said...

Singgah dan Follow awak..hehe
jangan lupa follow kita balik yee :P

http://hiphiphorray15.blogspot.my/

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno